Westerkwartier wint in een hoogstaand duel van Futsal Emmeloord

0 0

De zaalvoetballers van V.V. Westerkwartier speelden woensdagavond jl. hun eerste competitiewedstrijd in de Topklasse F. Nadat vorige week een 5-6 overwinning in de beker werd geboekt –in Leeuwarden– tegen de Zwaluwen (5-6), werd er wederom met één doelpunt verschil gewonnen (4-5). Nu tegen het gerenommeerde Futsal Emmeloord.

Bron: V.V. Westerkwartier

Het was een wedstrijd op niveau van een volwassen spelend Westerkwartier tegen de technisch vaardige Marokkaanse ploeg. Het eerste doelpunt van Westerkwartier kwam van nieuweling Albert Berghuis die een fraaie dieptepass van spelmaker Jacob Tjoelker met het hoofd wist af te ronden (0-1). Vervolgens kwam Emmeloord snel terug tot 1-1 via een fraaie individuele actie. Al vlot wist Tjeert de Boer –hij speelt normaal gesproken op het veld bij Westerkwartier– via een counter Rick Renkema te bereiken bij de tweede paal en weer stond Westerkwartier op voorsprong (1-2).

Tjeert zijn broer –Henkjan (normaal veldspeler)– was deze avond overigens de keeper bij Westerkwartier, omdat er geen echte keepers voorhanden waren. Hij deed dat met verve en pakte veel schoten en was sterk in de spelhervattingen.

In de tweede helft drukte Westerkwartier door met een pegel in de kruising van Rutger van der Veen (1-3) en niet veel later scoorde Jacob Tjoelker met een geplaatst schot vanuit een overtal situatie de 1-4. Vervolgens werd de wedstrijd steeds hectischer. De thuisploeg drong aan via de meevoetballende keeper en maakte de 2-4, maar Van der Veen scoorde zijn tweede met een schot van afstand in het verlaten doel (2-5). Emmeloord zette alles op alles en scoorde nog twee keer via uitblinker Brahim Boundati (4-5).

In de ultieme slotfase gebeurde er nog van alles en dreigde de wedstrijd uit de hand te lopen, maar na een korte periode van afkoeling kwam de wedstrijd tot een goed einde en pakte Westerkwartier verdiend de eerste overwinning van het seizoen.

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Geef een antwoord

error:
P
appzaalvoetbalonlinecom.wpapp

GRATIS
BEKIJK