Westerkwartier wint in Hoogeveen en pakt koppositie in Topklasse F

3 1

In het fraaie Activum in Hoogeveen speelden de zaalvoetballers van VV Westerkwartier woensdagavond jl. tegen Futsal Hoogeveen.

Bron: VV Westerkwartier

Coach Erik Donker kon Sale Rozema en Albert Berghuis niet opstellen vanwege blessures en spelmaker Jacob Tjoelker was op vakantie. Zijn broer Menno Tjoelker pakte de spelmakersrol op en speelde samen met Rutger van der Veen en Menco Oedzes een puike partij.

Ook de spitsen Joey Hummel, Rick Renkema en Henkjan de Boer waren bereid veel vuile meters te maken en op die manier stond Westerkwartier als een huis. Tel daarbij op dat doelman Erwin Heidinga niet te passeren was en dat verklaart een degelijke 0-2 winst.

De eerste helft eindigde in 0-0, waarbij Westerkwartier drie grote kansen niet wist af te ronden, mede door voortreffelijk keeperswerk van de Drentse doelman.

In de tweede helft was het al snel Menco Oedzes die gevaarlijk doorkwam en Joey Hummel in staat stelde de 0-1 te scoren. Daarna begon Hoogeveen te pressen en schroefde het tempo op. Westerkwartier moest zelfs een man-minder situatie overleven, maar Heidinga bleef onpasseerbaar.

In de slotfase was het de gevaarlijke Rick Renkema die de keeper omzeilde en de 0-2 binnen schoot. Door dit resultaat is Westerkwartier koploper in de Topklasse F.

Meer info: Topklasse F

Happy
Happy
4
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Geef een antwoord

error:
P
appzaalvoetbalonlinecom.wpapp

GRATIS
BEKIJK