ZVV BE’79 wint spectaculaire wedstrijd van Groene Ster Vlissingen

1 0

In een spectaculaire wedstrijd heeft ZVV BE’79 het in de competitie nog ongeslagen Groene Ster Vlissingen haar eerste nederlaag toegebracht. In een spannende en enerverende slotfase was het Romano ter Linden die de bevrijdende 6-4 binnen schoot. Een meer dan verdiende overwinning waarmee de ploeg uit Berkel-Enschot aansluiting houdt in de top van de Eredivisie.

Bron + Foto’s: ZVV BE ’79

De thuisploeg begon niet goed aan de wedstrijd, het waren de gasten die scherper oogden en vooral in de eerste minuten het spel domineerden. Het was dan ook niet verrassend dat Groene Ster Vlissingen na vijf minuten op voorsprong kwam. Mourad Azzanagui schoot vanaf de zijkant de bal in de verre hoek achter doelman Dennis Kapteijns, 0-1.

De thuisploeg leek wakker geschud en kwam beter in haar spel. In de 9e minuut de eerste echte kans voor de thuisploeg, Romano Ter Linden schoot hard op de kruising. Even later was het Imad Kharichef die op aangeven van Piet Adams vrij voor doelman Van der Elburg kwam, de 62 (!) jarige doelman voorkwam de gelijkmaker.

Vijf minuten voor rust viel de gelijkmaker, zoals wel vaker scoorde BE’79 uit een corner. Via Reggy Elias en Mohamed Marouane was het uiteindelijk Joey van Hoof die binnen schoot, 1-1. Twee minuten later kwam de thuisploeg verdiend op voorsprong, tot twee keer toe werd een schot geblokt maar uiteindelijk was het Appie Marouane die binnen schoot, 2-1.

De tweede helft begon voortvarend. In de tweede minuut was het Reggy Elias die na een vrije trap van Romano ter Linden op sublieme wijze de bal met de hak binnen tikte, 3-1. Het mooiste doelpunt van de avond viel in de 26e minuut. Na een snelle omschakeling was het Imad Kharichef die er vandoor ging, kapte zijn tegenstander uit om vervolgens de bal met links diagonaal in de kruising te schieten. Halverwege de tweede helft leek de wedstrijd beslist, Ramon Dekkers gaf hard voor richting tweede paal waar vervolgens Reggy Elias de bal hard in het dak van het doel schoot.

BE’79 leek op rozen met een 5-1 voorsprong, maar binnen twee minuten kwamen de gasten uit Vlissingen weer helemaal terug in de wedstrijd. Door doelpunten van Bakx, Kadiri en Azzanagui stond er met nog zes minuten op de klok plotseling een 5-4 stand op het scorebord.

Maar de thuisploeg herpakte zich en het was Romano ter Linden die Groene Ster Vlissingen pijn deed, hij kon vrij opstomen en vanaf een meter of tien schoot hij onhoudbaar binnen, 6-4. Groene Ster Vlissingen probeerde het nog wel maar BE’79 gaf weinig meer weg en speelde de laatste minuut de wedstrijd professioneel uit.

Komende week speelt ZVV BE’79 niet, vrijdag 4 november a.s. is de eerstvolgende wedstrijd, opnieuw thuis. Tegenstander is dan ZVV Eindhoven.

Meer info: Eredivisie

Happy
Happy
1
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Geef een antwoord

error:
P
appzaalvoetbalonlinecom.wpapp

GRATIS
BEKIJK