ZVV Urk/Bakkerij de Kof 1 pakt eerste volle buit in eigen huis (incl. VIDEO)

1 0

URK – Afgelopen vrijdag stond voor de Urker zaalvoetballers de altijd lastige wedstrijd tegen Futsal Winsum op het programma. In het verleden stonden zowel de uit- als thuiswedstrijden tegen de bezoekers uit het hoge Noorden garant voor de nodige spanning. Gezien de moeizame competitiestart voor de mannen van coach Herman Spel was er alles aan gelegen om de punten op Urk te houden.

Bron: ZVV Urk

Sterke openingsfase
De thuisploeg begon voortvarend aan de wedstrijd, want al binnen een halve minuut kon Jelbert Loosman na een afgeslagen bal afdrukken: 1-0. Waar de afgelopen weken telkens tegen een achterstand aangespeeld moest worden was daar nu meteen de felbegeerde voorsprong. De Urkers konden wat achterover leunen en zo gevaarlijk worden in de tegenstoot.

Na vier minuten was het wederom aanvoerder Jelbert Loosman die de bal kon ontfutselen bij de Winsummer spelmaker David Albert Villalta. Loosman kon er vandoor met de bal en na een individuele actie vond hij met een heerlijke ‘punter’ de kruising: 2-0.

Net voor rust maakte de sterk spelende Johan Loosman er 3-0 van na een mooie schuiver. Een perfecte uitgangspositie voor de tweede helft.

Gedisciplineerde tweede helft
Het Urker publiek ging er nog maar eens goed voor zitten om te kijken of de Urkers dit vast konden houden. Net na rust ging het spel wat op en neer totdat daar Riekelt Snoek na goede balverovering in de counter de 4-0 op het scorebord kon zetten. De bezoekers uit Winsum probeerden uit alle macht nog wat te forceren door de ‘spelende keeper’ in te zetten om zo een overwicht te creëren.

Dat de Urkers geleerd hebben van de wedstrijd tegen Drs. Vijfje bleek wel, want de defensieve taken werden met verve uitgevoerd. Na een onderschepping maakte Kees de Boer aan alle illusies een eind en maakte er 5-0 van. Deshly Storm wist namens de gasten nog wel een eretreffer maken, maar dit mocht de pret niet drukken. Eindstand 5-1.

Meer info: Eerste Divisie C

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
1
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Geef een antwoord

error:
P
appzaalvoetbalonlinecom.wpapp

GRATIS
BEKIJK