ZAALVOETBAL ONLINE

Dé zaalvoetbalsite van Nederland !!!

Hoogeveen hersteld zich goed

3 min read

Slechts 18 seconden waren er nodig om de score te openen. Na een mooie passeer beweging op links, was het Sander Benjamins die de bal hard voor gaf op broer Frank die simpel binnen kon tikken.

Hoogeveen liet merken de nederlaag van vorige week gauw van zich af te willen spoelen. De blauw-witten zetten goed druk op de mannen uit Vries en hadden veelvuldig balbezit. In de 12e minuut resulteerde dat in een mooi uitgespeelde 2-1, Tim Mulder werd van achter uit strak aangespeeld door Marcel Linthorst, Mulder passte de bal snel door op Sander Hartman, liep door, kreeg de bal weer terug en schoot onberispelijk binnen. Amper 5 minuten later was het Frank Benjamins die Sander Hartman goed bediende voor de 3-0, dit was tevens de ruststand.

De tweede helft mocht REUZ voor de vierde keer aftrappen deze avond. Na de bal even rond te hebben gespeeld werd spits Steenbergen aangespeeld, met een simpel hakje verraste hij de Hoogeveense verdediging. Zo moest de debuterende doelman Tygo Woldman de bal voor de eerste keer deze avond uit het net vissen. Woldman die overigens doelman Blanken verving en dit uitstekend deed!

Het was nog geen minuut later nadat Tim Mulder met een individuele actie iedereen van de tegenstander verraste en zo de marge weer op drie bracht, 4-1. In de 7e minuut kreeg REUZ een beetje gelukkig een penalty mee na een ongelukkige “clash” tussen doelman Woldman en een speler van REUZ. Penalty werd benut, 4-2. REUZ mocht overigens blij zijn dat het vlak hiervoor niet met een man minder hoefde te spelen. Een speler van REUZ ging hard door op keeper Woldman, de overigens prima leidende scheidsrechter liet dit onbestraft.

Even later moesten de Vriezenaren alsnog met een man minder spelen, Steenbergen kreeg ongelukkig de bal tegen de hand aan en moest hierdoor 2 minuten met geel naar de kant. Hoogeveen buitte deze man meer situatie goed uit, door de bal snel rond te laten gaan was het eindstation good old Brian Leepel die de stand op 5-2 bracht. 8 minuten voor het einde kwam Hoogeveen weer met een man meer te spelen, nadat een Vriezenaar met geel naar de kant moest. Deze situatie werd echter slecht uitgespeeld en Hoogeveen verzuimde te scoren. Met nog 3,5 minuut op de klok was het REUZ dat nog wat terug deed door 5-3 te maken. Vlak voor tijd gaf Mulder de bal mee aan Sander Hartman die zo de 6-3 eindstand op het scorebord kon laten zetten.

Volgende week woensdag 30 september speelt Hoogeveen de Drentse derby in en tegen Beilen. Om 20:30 uur wordt er dan afgetrapt in de Drenthehal.

Opstelling Hoogeveen:
Tygo Woldman, Jacco Tuinstra, Tim Mulder, Marcel Linthorst, Sander Hartman, Brian Leepel, Sander Benjamins en Frank Benjamins.

Doelpunten:
Frank Benjamins, Tim Mulder 2x, Sander Hartman 2x en Brian Leepel.

Geef een antwoord

error:
P
appzaalvoetbalonlinecom.wpapp

GRATIS
BEKIJK