KTP Nieuw Roden VR1 wint verdient van Drachtster Boys/HR Piping VR1 (incl. VIDEO)

De eerste competitie wedstrijd van de Drachtster vrouwen was er meteen eentje van formaat. Op het “menu” stond een uitwedstrijd tegen de kersverse SuperCup winnaar, KTP Nieuw Roden. Beide teams begonnen redelijk afwachtend aan de wedstrijd en dat leidde tot kleine mogelijkheden aan beide kanten. Tjitske Sikma had voor de vrouwen van Drachtster Boys/HR Piping de beste kans echter de keepster van Nieuw Roden redde. De ruststand werd bereikt met de 1-0 voor Nieuw Roden dankzij een feilloos in de kruising getrapte vrije bal door Amber Bandringa.

Drachtster Boys

De 2e helft creëerde Drachtster Boys weinig kansen en de uitbraken van Nieuw Roden bleven gevaarlijk. In de 28e minuut bleek zo`n counter wederom supergevaarlijk . Nancy Loth werd niet adequaat afgestopt door de Drachtster verdediging en scoorde de 2-0.

Niet lang daarna werd aanvoerdster Grytsje Jongsma beloond in een duel en kon daardoor de 3-0 aantekenen in de 32e minuut. Drachtster Boys/HR Piping ging daarna spelen met de meevoetballende keepster en creëerde hierdoor kansen waarvan er één werd benut door Aruni Westerhout; 3-1. Ondanks een overwicht in de laatste vijf minuten bleef het daarbij. Eindstand 3-1 voor KTP Nieuw Roden.

 

Volgende week vrijdagavond 28 september a.s. speelt Drachtster Boys/HR Piping de eerste thuiswedstrijd van het seizoen in de SNIJ Noordhal om 20.30 uur tegen Exstudiantes Zwolle/Cycloon.

Geel:
Aafke de Hoek

Selectie KTP Nieuw Roden:
Joukje van der Meer, Anique Hoogeveen, Nancy Loth, Aline van den Berg, Martine Kooiker, Annouk van der Donk, Mariël Miedema, Larissa Nijland, Amber Bandringa, Grytsje van den Berg, Nikki Bosman en Femke Mulder.

Selectie Drachtster Boys/HR Piping:
Anna Reitsma, Anita Vellema, Aafke de Hoek, Rianne Mulder, Aruni Westerhout, Tjitske Sikma, Jessie Prijs, Esra van der Heide, Sieta de Vries en Laura Hummel.

Geef een antwoord

error:
P
appzaalvoetbalonlinecom.wpapp

GRATIS
BEKIJK