0 0
Leestijd:48 Seconden

FC Marlène heeft gisteravond (woensdag 16 augustus) verloren van a.s.v. LEBO; in Amsterdam werd het na 3x 20 minuten spelen uiteindelijk 3-2. In een zaal die verbouwd wordt, was ook duidelijk dat de Heerhugowaarders nog bezig zijn met een “verbouwing”. Toch zagen de meegereisde supporters een aantrekkelijke partij.

LEBO nam al vrij snel een voorsprong, waarna Marlène vlak voor rust de gelijkmaker binnenschoot. De treffer was vooral te danken aan een weergaloze assist van Stefan Dol. In het tweede bedrijf vielen er geen treffers. De derde ‘helft’ was duidelijk voor LEBO. Daarin scoorden de Amsterdammers tweemaal, terwijl de bezoekers er maar een tegenover konden zetten.

Voor Cretier en Akkazoun was het een eerste optreden in de voorbereiding. Mo Attaibi, Hoessein Jabir, en Ilias Bouzit kwamen niet in actie. Het zestienjarige talent Kevin van London speelde ook in de tweede wedstrijd van de voorbereiding.

Vrijdag 17 augustus a.s. oefent de Sports Performance formatie in en tegen Volendam.