Groene Ster hard onderuit

Groene Ster Vlissingen heeft zichzelf een slechte dienst bewezen. De ploeg van Youssef El Badey verloor in Hoorn met 11-2 van promovendus HV/Veerhuys. Door deze nederlaag zakt de Walcherse formatie naar de negende plaats in de Eredivisie.

Bron: Groene Ster Vlissingen

Groene Ster arriveerde laat in Hoorn, nadat de Vlissingers lang in de file stonden. Tot overmaat van ramp wilde de arbitrage niet later beginnen en kon er nauwelijks gesproken worden over een normale warming-up. De thuisploeg maakte hier optimaal gebruik van en liep al snel uit naar een 3-0 voorsprong. Halverwege keken de Vlissingers tegen een 5-0 achterstand aan.

In het tweede bedrijf een iets beter Groene Ster. De thuisploeg kwam nog wel op 6-0, maar via een treffer van Nabil Azzanagui en een eigen treffer werd het 6-2. In de slotfase liepen de Noord-Hollanders naar een 11-2 eindstand uit, de hoogste nederlaag in de geschiedenis van Groene Ster.

Groene Ster Vlissingen verliest op beschamende wijze met 11-2 van HV/Veerhuys. Volgende week vrijdag gaan de Vlissingers op bezoek bij White Stones uit Egmond aan Zee.

Geef een antwoord

error:
P
appzaalvoetbalonlinecom.wpapp

GRATIS
BEKIJK