Reserves Excelsior’31 (zaal) ontsnappen bij ZVV Homar dankzij Job Kouwenhoven (incl. VIDEO)

0 0
Leestijd:1 Minuten, 32 Seconden

Afgelopen maandagavond  hebben de reserves van Excelsior’31 (zaal) de tweede wedstrijd van het seizoen met 2-2 gelijkgespeeld bij ZVV Homar. Na een moeizaam duel en een gele kaart in de slotfase was het Job Kouwenhoven die in de dying seconds alsnog de gelijkmaker binnenschoot en zo een punt redde voor de Excelsioren. 

Na een lange busreis voor de spelers en cameraman Jan Nijkamp met de Talys naar Nunspeet arriveerde Excelsior’31 op deze maandagavond. Na een minuut stond Excelsior’31 echter al achter door een corner, waarbij het complete team stond te wachten op een signaal van de scheidsrechter. De aftrap die hierop volgde was dan ook het eerste balcontact. Hierna kwam het wel beter in het spel, maar was het vooral Maarten Postma die het net niet kon vinden.

Na de rust scoorde Daan Kreijkes op aangeven van Arnoud Baan de belangrijke 1-1. In de slotfase kreeg dezelfde Daan Kreijkes een gele kaart na fel doorgaan toen de bal op de achterlijn bleef liggen. De man-minder-situatie overleefde Excelsior’31 door onder andere knap keeperswerk van Willard ter Stal. Na een overtreding op Maarten Postma mocht ZVV Homar wel verder en scoorde het de 2-1. Met een fraai schot redde Job Kouwenhoven met de 2-2 alsnog een punt voor Excelsior’31 en kon het toch met een ongeslagen status de bus in na twee uitwedstrijden. 

Volgende week donderdag speelt Excelsior’31 2 de eerste thuiswedstrijd in de competitie van dit seizoen. Om 21.00 uur staat de wedstrijd tegen ZVV Sparta Nijkerk op het programma in de Reggehal. 

Doelpunten Excelsior’31 2:
Daan Kreijkes (1) en Job Kouwenhoven (1)

Wedstrijdselectie Excelsior’31 2:
Willard ter Stal (k), Daan Kreijkes, Cor Pongers, Arnoud Baan, Rik Voortman, Maarten Postma, Sander Kwintenberg en Job Kouwenhoven
Coach: Gerald Keizer

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Geef een reactie

error:
Cookieconsent met Real Cookie Banner P