Aanmelden voor UEFA Futsal B en Trainer-coach Zaalvoetbal III mogelijk

De opleidingen UEFA Futsal B en Trainer-coach Zaalvoetbal III worden ook in het nieuwe seizoen weer aangeboden. Voor trainer-coaches met ambitie om actief te zijn in de landelijke top van het zaalvoetbal is de opleiding UEFA Futsal B ideaal geschikt. De trainer-coach die aan het begin van zijn trainersloopbaan staat of zich wil doorontwikkelen in het vak vindt zijn uitdaging in de Trainer-coach Zaalvoetbal III.

BRON: KNVB

FOTO: KNVB Media

De taken van een trainer-coach zijn onder te verdelen in: coachen tijdens wedstrijden, geven van trainingen en het begeleiden van spelers. Daarnaast is de trainer-coach onderdeel van de vereniging. Het doel van de opleiding is deelnemers voor te bereiden op het begeleiden van (individuele) zaalvoetballers in hun zaalvoetbal ontwikkeling en het coachen (en trainen) van teams.

Met de licentie UEFA Futsal B is het toegestaan om als trainer-coach werkzaam te zijn op het niveau van de eredivisie of lager. Trainer-coaches met de Trainer-coach Zaalvoetbal III-licentie mogen voor de groep staan bij een club uitkomend in de topklasse of eredivisie vrouwen en lager.

UEFA B Futsal

Trainer-coach Zaalvoetbal III

Geef een antwoord

error:
P
appzaalvoetbalonlinecom.wpapp

GRATIS
BEKIJK