FC Eindhoven verliest in slotminuten van FT Antwerpen (incl. VIDEO)

In een technisch en tactisch hoogstaand duel heeft FC Eindhoven zich vrijdagavond jl. een slechte dienst bewezen om de eerste wedstrijd van de BeNeCup niet in winst om te zetten.

In de slotminuten en bij een 3-2 voorsprong werd een speler van FT Antwerpen met rood van het veld gestuurd, maar wisten de Eindhovenaren in deze overtalsituatie niet te scoren.

Sterker nog, FT Antwerpen scoorde in deze fase wel. En toen FT Antwerpen –net voor het eindsignaal– vanuit een directe vrije trap van zo’n 20 meter ook nog eens de 3-4 op het scorebord bracht, waren de rapen gaar en verlieten de spelers van FC Eindhoven het speelveld uiteindelijk met gebogen hoofden.

Verslag Futsal Eindhoven vs FT Antwerpen BeNeCup kan je hier bekijken

Het verslag van de heenwedstrijd in de #BeNeCup tussen FC Eindhoven Futsal en FUTSAL TOPSPORT ANTWERPEN kan je hier bekijken Sportbeat TV #Partnerinallesporten

Posted by Sportbeat TV on Sunday, 3 November 2019

Hopelijk kunnen de spelers van FC Eindhoven zich woensdag a.s. weer opladen voor de return in Antwerpen; beide teams ontlopen elkaar namelijk nauwelijks, dus spannend wordt het –waarschijnlijk– sowieso.

0Votes
love 0 Love
wink 0 Wink
lol 0 LoL
wow 0 Wow
cry 0 Cry
angry 0 Angry

Geef een antwoord

error:
P
ZAALVOETBALONLINE

GRATIS
BEKIJK