0 0
Leestijd:48 Seconden

Woensdag jl. bereikte Fc Eindhoven A1 ten koste van ons vaandelteam de laatste 16 van de districtsbeker. De gemiste kansen waren niet op een hand te tellen en als je ze dan niet maakt…na een 1-2 ruststand (treffer Koen Hoek) werd het na rust snel gelijk door Luuk van Loon.

ZVS  ZVS

De thuisploeg bleek verdedigend kwetsbaar en niets lukte deze avond. Dungenaar Loek van Grinsven debuteerde voor ZVS en was nog dicht bij een treffer. Na een 2-4 achterstand kwam men met meevoetballende keeper tot 3-4 (opnieuw Koen), maar in de resterende minuut werd balverlies definitief afgestraft toen de goed leidende Nick van Driel voor het laatst floot. Het bekeravontuur is hiermee ten einde voor de Gestelnaren.

Waar Joep van der Meiden lang zal ontbreken hopen we dat een ander ‘kind van de club’ Boyd van Dijk wel spoedig terug zal keren.

Volgende week vrijdag hervat men de competitie in Dordrecht bij DZS.