Bristol Team/Logischtiek B.V. sluit het jaar af met een overwinning

0 0
Leestijd:1 Minuten, 54 Seconden

Voorafgaand aan de laatste wedstrijd van het jaar werd door coach Mohammed Ahrouch duidelijk gemaakt van het belang van duel. Deze wedstrijd winnen betekent immers nestelen in de top vier van de ranglijst.

Bron: Bristol Team

CFM/Transito was te gast in sporthal de Roos om bedwongen te gaan worden. De wedstrijd was nauwelijks aan de gang of Yazid Srhir had de 1-0 al in de touwen liggen. De speler die regelmatig scoort heeft zich onder coach Ahrouch ontpopt als waardevolle kracht. Dit vertrouwen wijst zich uit doordat Yazid regelmatig terug te vinden is als doelpuntenmaker. De bezoekers waren nog zoekende in de wedstrijd en gaven wat speldenprikjes, maar van echt gevaar kwam het nauwelijks. Van de andere kant drukte de thuisploeg wel door. Tweemaal Safouane el Allaoui zette de score plotseling op een 3-0 voorsprong.

Tijdens de rust werd er gezegd dat de wedstrijd nog niet gespeeld was. CFM/Transito is een ervaren ploeg die zich niet zomaar gewonnen zou geven. Deze woorden waren niet voor niets gezegd. Martijn Lommers schoot na rust de 3-1 binnen. De bezoekers hadden een andere opdracht meegekregen want Bristol/Logischtiek zakte verder in hun spel terug. Dat Salah Jaddi nog een tegenstoot gaf door de 4-1 te maken bracht CFM/Transito niet van de wijs. Verdedigend werd er niet meer geconcentreerd gespeeld en men vergat de basis. De gasten roken het bloed aan de palen en deze spoot eraf toen Jim Daniels met nog twee minuten op de klok de 4-2 maakten. Door slechte communicatie kwam als een duveltje uit het doosje de 4-3 er nog uit door Timo Lutter. Er werd vanuit de zijlijn geroepen de bal in de ploeg te houden. Maar er waren spelers die toch de 5e wilden maken. Dit werd bijna fataal door balverlies en een snelle counter. Maar zoals heel deze wedstrijd was het Wassim Achabar die zijn team op de been hield.

Een nipte overwinning die niet zo had moeten eindigen. Deze groep moet leren om een dergelijk voorsprong geruisloos over de streep te trekken. Al met al een goede eerste seizoenhelft met een keurige 4e plaats.

Vrijdag 27 januari a.s. is de eerstvolgende thuiswedstrijd. Wie weet wat 2023 ons gaat brengen.

Meer info: Eerste Divisie B