!!! 03-05-2024 UPDATE !!! Een cirkel is rond – Trainer/coach Anand Jagdewsing – 📷 Frank Fotograaf Brussel

0 0
Leestijd:2 Minuten, 30 Seconden

Trainer coach Anand Jagdewsing begon lang geleden als speler bij ’t Hoornsche Veerhuys. Door een knieblessure kwam snel aan deze carrière een einde maar het bestuur zag zijn talent als coach en zo begon hij als trainer/coach bij de Hoornse hoofmacht.

Bron: HV Veerhuys – 📷 Frank Fotograaf Brussel


Het zouden zeer succesvolle maar ook gezellige jaren worden met Benelux bekers en Nederlandse kampioenschappen en misschien als één van de hoogtepunten het EK te Moskou.

Later heeft Anand meerdere zaal- en veldteams getraind om na vele jaren tenslotte terug te keren naar zijn club waar het allemaal begon. Een cirkel is rond.

Door te drukke werkzaamheden en ook wat fysiek ongemak heeft onze coach besloten aan het einde van dit seizoen te stoppen. Dit was de laatste klus van een intelligente, goedlachse maar ook een eerlijke en zeer perfectionistische trainer. Het is puur toeval dat bij de komende wedstrijd van HV Veerhuys tegen RKAV Volendam zijn spelers van het eerste uur komen kijken in sporthal Vredehof en dat geldt ook voor de sponsors van het eerste uur Dick en Nel Bransen.


REACTIE ANAND JAGDEWSING

“Het is tijd om het (zaal)voetbal los te laten ❤. Vrijdag 3 mei a.s. mijn laatste thuiswedstrijd met ’t Veerhuys. Zowel in de zaal als op het veld heb ik op het hoogste amateurniveau geacteerd en ik ben trots op de impact die ik heb gemaakt. En dan heb ik het niet alleen over de prijzen 🏆, maar over de dynamische speelwijze die ik van Rotterdam tot het Hoge Noorden heb overgebracht. Trots, dat veel van mijn spelers nu zelf trainers zijn. Vaak krijg ik dan berichten dat ze dan beseffen hoeveel ze in onze tijd geleerd hebben.


Mijn tijd op het veld heb ik bewust tot Hoorn beperkt. Trots dat ik met elk van deze vier Hoornse verenigingen gepromoveerd ben. Maar bij elke ontmoeting met een ex-speler realiseer ik me dat ik vooral dankbaar ben voor een fantastische tijd 🍻. Ik ben dan ook elke vrijwilliger, speler, staf- en bestuurslid dankbaar🫶. Ik was vast niet makkelijk, maar ergens geloof ik dat jullie me dat kunnen vergeven.

Wie weet komt er nog een mooie afsluiting in de vorm van play offs 😉“.


HV Veerhuys is op moment van schrijven als nummer 1 van poule B nog volop in de race voor de brugwedstrijd en de winnaar hiervan gaat verder in de play-offs. Kortom, het seizoen is nog niet afgelopen.

Anand, namens het bestuur enorm bedankt voor je inzet. Je bent een topcoach. Ook succes met je knie-operatie, want die knie is eigenlijk nooit meer de oude geweest. Het is daarom des te leuker dat jouw opvolger iemand is die bij jou nog stage heeft gelopen en inmiddels ook al een aardige carrière heeft opgebouwd. Morgen (woensdag 1 mei 2024) –op de training– wordt het team als eerste ingelicht wie de nieuwe trainer/coach wordt.

Voor aanstaande vrijdag zeggen we alvast maar: “schouderhoogte”. Maar dat zit wel goed, jou en de boys kennende.

Meer info: Eredivisie

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
2
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0
error:
Cookieconsent met Real Cookie Banner P