Noordelijke topper in vrouwen Eredivisie zaal

In de Eredivisie voor vrouwen zaal staan vrijdag KTP Nieuw Roden en Drachtster Boys tegenover elkaar.  Beide ploegen hebben twaalf punten. Drachtster Boys heeft echter een wedstrijd minder gespeeld. De teams bezetten de tweede en derde plaats op de ranglijst.

Vorig seizoen eindigden de vrouwen uit Drenthe als derde en de Friezinnen als vierde. Beiden werden uitgeschakeld in de halve finale van de play-offs.

In Heerhugowaard komen Reiger Boys/Treffer Uitzendbureau en Zuidoost United in actie. Beide ploegen hebben negen punten en staan op respectievelijk plaats vier en vijf. De thuisploeg vond de weg omhoog na een slechte start, terwijl de bezoekers een goede start hadden, maar de laatste wedstrijden verloren.

Koploper

Koploper vv Pernis ontvangt thuis Pro Futsal Club. In de beker wist de ploeg uit Apeldoorn verrassend met  3 – 7 te winnen van de landskampioen. In de competitie heeft het team van Sharon van Zadelhoff alle wedstrijden nog gewonnen. De bezoekers staan op de negende plek met 4 punten uit 5 wedstrijden.

Tijdstip wedstrijd
vr. 11 nov. 20.30 uur Avanti – Hovocubo
vr. 11 nov. 20.30 uur FC Gelre – G.S.F.V. Drs. Vijfje
vr. 11 nov. 21.15 uur KTP Nieuw – Roden – Drachtster Boys
vr. 11 nov. 21.15 uur VV Pernis – Pro Futsal Club
vr. 11 nov. 21.15 uur Reuger Boys – Zuid Oost United
0Votes
love 0 Love
wink 0 Wink
lol 0 LoL
wow 0 Wow
cry 0 Cry
angry 0 Angry

Geef een reactie

error:
P
ZAALVOETBALONLINE

GRATIS
BEKIJK