ZVO/De Herberg 1 buitengewoon ongelukkig

0 0
Leestijd:2 Minuten, 30 Seconden

Op de eerste maandag van november mag ZVO/De Herberg 1 aantreden tegen Columbia 1. Een blik op de ranglijst leert dat beide teams redelijk aan elkaar gewaagd zijn. Na de overwinning van de Ommenaren tegen SVI 2 bezet ZVO/De Herberg 1 nu de zesde plek in de ranglijst. Een overwinning is welkom om de aansluiting met de (sub)top weer te maken. Dit moeten we echter doen zonder onze betrouwbare sluitpost Bennemeer. Hij is niet ongeschonden uit de strijd gekomen uit het veldvoetbalweekend, door een gezichtsblessure staat hij ditmaal niet onder de lat. Plaatsvervangend keeper is Nico Daman (waarvoor dank Nico). De veldspelers zijn wel allemaal aanwezig en dus is er weer sprake van dubbele bezetting.

Dramatische eerste helft
ZVO/De Herberg 1 begint nog met frisse moed en creëert al direct wat kleine kansjes, dit levert in eerste instantie echter niks op. Columbia heeft echter bij haar eerste aanval de bal al in het netje liggen, de aanvaller van de uitploeg schiet snel uit de draai en verrast Daman, 0-1. Voordat men het bij ZVO/De Herberg beseft staat het ook al 0-2 en even later zelfs al 0-3. Bij ZVO/De Herberg zijn de intenties er vaak wel, maar lijkt alles net de verkeerde kant op te vallen. Cruciale duels worden soms door slapheid – maar soms ook gewoon door pech – elke keer verloren. Het gevolg is dat de blauwhemden niet echt gevaarlijk worden. Toch is het Soepenberg die in de eerste helft bijna de 1-3 op de tabellen zet, bij de tweede paal komt hij echter net iets te laat om de bal nog voldoende richting mee te geven. Op die manier gaat ZVO/De Herberg met een aanzienlijke achterstand de rust in.

Hetzelfde liedje
In de tweede helft verandert er niet veel. Ook nu is het zo dat, voordat de Ommenaren er erg in hebben, er alweer gescoord wordt door Columbia, 0-4. Als even later een tegenaanval bijna de eerste treffer voor ZVO/De Herberg oplevert, is het in de counter al 0-5. Op een buitengewoon ongelukkige manier verandert Joosten de bal van richting en is Daman al verslagen, enigszins typerend voor deze wedstrijd. ZVO/De Herberg laat toch het kopje niet hangen en probeert er nog het beste van te maken. Dit gaat in rap tempo als het eenmaal begint te lopen. Jansen maakt de 1-5 door een goede loopactie, M. Biemans maakt de 2-5, Jansen maakt dan ook nog de 3-5 en als even later M. Biemans daadwerkelijk de aansluitingstreffer maakt, lijkt het met 4-5 zowaar te kantelen. Daarna zijn er zelfs kansen op 5-5, maar zover komt het uiteindelijk niet. Uiteindelijk countert Columbia naar de 4-6 en door het meevoetballen van Daman krijgt de uitslag een nog wat meer geflatteerd aanzien, 4-8.

Een wedstrijd om snel te vergeten, waarbij het lot ZVO/De Herberg allesbehalve goed gezind was. 14 november mag de rug worden gerecht, in Elburg, tegen VSCO’61 1.

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Geef een reactie

error:
Cookieconsent met Real Cookie Banner P