0 0
Leestijd:1 Minuten, 13 Seconden

Na de gewonnen openingswedstrijd tegen HZV/Het Vennewater kende de ploeg van trainer Faysal El Badre een goede start van het seizoen. Met de drie punten op zak reisde asv LEBO JO17-1 afgelopen vrijdag af naar Zwaag voor de uitwedstrijd tegen Hovocubo.

a.s.v. LEBO  a.s.v. LEBO

De wedstrijd begon voor de bezoekers erg onwennig: organisatorisch ging het nog niet helemaal naar behoren. Na slechts één doelpunt van de aanvoerder Sabir bleef het voor rust 0-1. Echter gingen de LEBO spelers wel met een voorsprong de rust in.

In de tweede helft ging het al veel beter. Veel mooie aanvallen werden helaas niet allemaal omgetoverd in doelpunten, waardoor Hovocubo op gelijke hoogte wist te komen. Deze klap had asv LEBO blijkbaar nodig, want de ploeg ging hierdoor nog beter voetballen. Kalleb zorgde na een mooie aanval voor de 1-2. Na een mooi 1-2’tje wist Anass na het passeren van de keeper de voorsprong te verdubbelen. Hierna was duidelijk te zien dat de thuisploeg het niet meer zag. Sabri wist hierdoor kort voor het eindsignaal nog voor de eindstand van 1-4 te zorgen.

Met zes punten uit twee wedstrijden staat asv LEBO JO17-1 nu bovenaan. Trainer Faysal El Badre wilt dit nu niet uit handen geven, dus zal er aanstaande vrijdag wederom gewonnen moeten worden. Dan staat om 20:10 uur de wedstrijd tegen Dijkhuis JO17-1 op het programma in Optisport Health Club te Medemblik.