Wedstrijdverslag ZVG/Cagemax 1 – FC Brasil’77 1

0 0
Leestijd:1 Minuten, 7 Seconden

Na vorige week tegen PFC in de eerste minuten door persoonlijke fouten al snel op een 3-0 achterstand te komen gebeurde dit tegen ZVG/Cagemax opnieuw. Hoewel het spreekwoord luidt “een ezel stoot zich geen twee maal aan dezelfde steen”.

FC Brasil’77

Het lijkt erop dat dit voor Brasil’77 nog een onbekend spreekwoord is. Na een paar minuten was het al 2-0. En zo kregen we er nog 3 tegen; ruststand 5-0.

De tweede helft werd er volle bak gespeeld en ging het veel beter, met meer agressie en dat vonden ze niet leuk. Ook waren er van beide kanten veel overtredingen. Er werd veel te vaak afgefloten, zelf hebben we gescoord de 6-1 uit een 10 meter trap door Roel Gebbinck. Alex Tempels een penalty gescoord en Roel Gebbinck heeft er nog een gemaakt. Maar Brasil’77 hadden geen poot om op te staan. Ze waren met veel spelers ZVG/Cagemax. Marco had zelfs 6 x 10 meter ballen op zich afgevuurd gezien. Hopelijk voor de volgende wedstrijden weer compleet.

Hierna komt “De Hommel” en daar moeten wij van winnen om nog een beetje mee te spelen en om zo af en toe een partij te winnen.

De spelers: Marco Olthuis, Pim Olthuis, Roel Gebbinck(2x), Jeffrey Megens, Alex Tempels(1x), Chiel Terhorst en Ron Prinsen
De coach: Paul Weijers