ASV LEBO J019 wint ruim van Hovocubo J019 en behoudt maximale score

0 0
Leestijd:1 Minuten, 17 Seconden

Na de 6-5 winst vorige week tegen FC Marlène stond een andere hoog aangeschreven zaalvoetbalclub op ons te wachten, namelijk zvv Hovocubo J019-1.

a.s.v. LEBO

De trainer had een duidelijke taak na de vorige wedstrijd tegen Marlene namelijk meer passie en beleving. Deze opdracht werd goed uitgevoerd. ASV LEBO speelde op een hoog tempo en de tegenstander had hier veel moeite mee. Indien LEBO geen balbezit had, werd er direct drukgezet, wat resulteerde in chaotisch spel van Hococubo.

In de 14e minuut maakte Taoufik op aangeven van Sabir zijn eerste goal. Dit was een start van een reeks mooie doelpunten die kort achter elkaar volgde. Zo scoorde Sabir na de balverovering uit een counter en Othman via een 1, 2’tje. Taoufik scoorde via een mooie assist van Kalleb en daarna was het Kalleb zelf op aangeven van Hilmi. Ook Hamza via een individuele actie en Tyler scoorden nog in de eerste helft. Rust 0-7.

ASV Lebo heeft in de 2e helft de lijn doorgetrokken. Ondanks de druk van Hovocubo kwamen ze er vrij gemakkelijk uit. De spelers van ASV stonden goed georganiseerd en de bal werd snel rondgespeeld. In de 2e helft werd de score verdubbeld naar een eindstand van uiteindelijk 2-14 in het voordeel van ASV Lebo.

Trainer Mohamed was tevreden met het vertoonde spel. “De spelers voerden hun voetballende taken uit. Dit resulteerde in veel passie en beleving. Het is een mooie teamprestatie. Echter blijf ik wel kritisch, want de score had nog hoger uit kunnen vallen.”