0 0
Leestijd:1 Minuten, 3 Seconden

Oranje O17 speelde gisteravond hun eerste wedstrijd van het vierlandentoernooi in Portugal, dat als aanloop dient naar de Jeugd Olympische Spelen in Buenos Aires en het EK in 2018. Oranje verloor met 5-3 van favoriet Spanje.

Oranje gaf uitstekend partij tegen het Spaanse team dat veel spelers van Barcelona in hun gelederen had. Het Nederlands team ging de rust in met een 2-2 stand, maar in de tweede helft liep Spanje uit naar een 5-3 voorsprong. In de slotfase wisselde bondscoach Max Tjaden de keeper nog wel voor een veldspeler, om de wedstrijd toch nog naar zich toe proberen te trekken, maar helaas bleef de 5-3 op het scorebord staan.

Doelpuntenmakers Oranje O17: Joran Vermeulen (2x) en Kaj de Rooij