FC Eindhoven start samenwerking met Futsal Elegance Eindhoven

FC Eindhoven is een samenwerking gestart met evenementen organisator Futsal Elegance Eindhoven (FEE). De twee partijen gaan een duurzaam samenwerkingsverband aan waarin de sterktes van beide benut worden om futsaltoernooien op het hoogste niveau te realiseren. Voorzitter Samir Toub: “We zijn blij om met de ambitieuze jongens van FEE in zee te gaan.”

FC Eindhoven

Samenwerking
Diepgeworteld in het DNA van Eindhoven én in de futsalwereld gaan FC Eindhoven en Futsal Elegance Eindhoven op regelmatige basis toernooien organiseren. Het doel is om een podium te bieden aan de beste teams en een flinke dosis entertainment te bieden aan futsalfans. FEE heeft al diverse toernooien op haar naam staan waarbij verschillende topspelers vanuit de BeNeLux te zien waren. Toub: “FC Eindhoven en FEE zijn een goede match. FC Eindhoven heeft een flink netwerk te bieden, waar FEE al veel ervaring heeft met het organiseren van grote toernooien. Dat is mooi voor bijvoorbeeld onze voorbereiding.”

Eerste toernooi: 26 augustus 2017
Het eerste toernooi dat uit de samenwerking voortkomt staat in augustus al op de planning. In Sporthal De Genderbeemd zullen teams uit Europa op 26 augustus a.s. gaan strijden om de Futsal Elegance Eindhoven Cup. Houd onze kanalen in de gaten voor meer informatie!

error:
P
appzaalvoetbalonlinecom

GRATIS
BEKIJK