BE ’79 wint lastige uitwedstrijd

0 0
Leestijd:2 Minuten, 1 Seconden

Het vooraf als lastig bestempelde uitwedstrijd in Lichtenvoorde, tegen LZV/Kuypers, werd uiteindelijk een makkelijke 1-6 overwinning. Na een prima eerste helft ging de formatie uit Berkel-Enschot met een 0-4 voorsprong rusten, waarna de tweede helft rommelig verliep met een aantal onnodige gele kaarten.

Bron + Foto’s: z.v.v. BE ’70

Het duurde tot halverwege de eerste helft voordat de openingstreffer viel, uit een wel heel makkelijk gegeven vrije trap op de rand van het doelgebied was het Mohamed Marouane die de 0-1 binnen schoot. BE’79 zat tot dat moment al prima in de wedstrijd maar het waren echter de scheidsrechters die het wel heel kort hielden, bijna ieder duel werd afgefloten. In de 14e minuut was het Anes Beslija die een aanval van de thuisploeg onderschepte en vervolgens hard en onhoudbaar binnen schoot. nog geen minuut later was het opnieuw Anes Beslija die doel trof, ditmaal op aangeven van Joey van Hoof, 0-3.

In de laatste minuut van de eerste helft was het de van een blessure herstelde Kevin Cornet die op aangeven van Reggie Elias de 0-4 ruststand bepaalde. De tweede helft was onrustig, de thuisploeg was niet bij machte om terug in de wedstrijd te komen terwijl BE’79 het goede spel uit de eerste helft geen vervolg gaf. Toch werd het na 5 minuten in de tweede helft 0-5, een van richting veranderd schot van Jeroen Hakkens verdween achter de LZV doelman. Ook aan de andere kant viel een eigen doelpunt, via het been van Joey van Hoof verdween de bal achter doelman Dennis Kapteijns, 1-5.

Een verwoestend schot van Reggy Elias belande op de paal en heel veel hoogtepunten waren er niet meer. Appie Marouane scoorde zeven minuten voor het einde van de wedstrijd op aangeven van Joey van Hoof nog wel de 1-6, en Yordi Orriens schoot een 10-meter trap voor de thuisploeg nog naast maar verder gebeurde er niet veel meer. Opnieuw 3 punten voor ZVV BE’79 waarmee de voorsprong op de achtervolgers 10 punten blijft.

Aanstaande vrijdag speelt ZVV BE’79 een thuiswedstrijd tegen JCK/Aiso, aanvang van deze wedstrijd is 21.30 uur in sporthal ‘t Ruiven, tijdens deze wedstrijd zal ook de voorverkoop starten voor de halve finale bekerwedstrijd tegen ZVV EDE van vrijdag 28 februari. De entree prijs voor deze historische bekerwedstrijd is € 5,00 waarbij ook een consumptie zit inbegrepen.