0 0
Leestijd:1 Minuten, 12 Seconden

Bristol Team VR1 heeft zich niet geplaatst voor de poulefase van de landelijke beker. De ploeg van trainer Hans Lauwen vond vrijdagavond jl. haar meerdere tegen Eredivisionist ZVG.

De poule van de landelijke beker was heel dichtbij voor Bristol VR1. In het begin was het vooral aftasten en was er iets meer balbezit. Echt van vlot aanvalsspel kon helaas niet gesproken worden. Buiten wat speldenprikjes op het doel van ZVG kwam het verder niet. Het werd al snel duidelijk dat het dodelijk wapen –zijnde Griffith Vaissaire– gemist werd deze avond. In de bespreking was gewaarschuwd voor de snelle counters van de tegenstander. In de 11e minuut ging het dan toch mis. Met een vlijmscherpe counter kwam ZVG op een 0-1 voorsprong, wat tevens de ruststand was.

Na de rust moest er iets meer risico worden genomen. Men probeerde het tempo iets op te voeren maar tot echte uitgespeelde kansen kwam het niet echt. Voorin was Bristol niet scherp genoeg om telkens de afvallende bal erin te tikken. Met nog 8 minuten op de klok werd er meer druk uitgevoerd. Maar dit was wel een risico tegen het gevaarlijke ZVG. Met twee dodelijke messteken moest het buigen met een 0-3 nederlaag. De huid werd duur verkocht maar was niet dik genoeg.

De vrouwen gaan nu proberen om de districtsbeker te verdedigen. Vrijdag a.s. staat de eerste competitiewedstrijd op het programma. Een driepunter zou dan een mooie opsteker zijn.

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0