Conceptprogramma’s Eredivisie Vrouwen en Eerste Divisies 2023/2024

0 0
Leestijd:1 Minuten, 9 Seconden

De Eredivisie Vrouwen en de Eerste Divisie mannen in het futsal beginnen dit seizoen op vrijdag 8 september 2023. Het nieuwe seizoen bij de vrouwen wordt afgetrapt met de strijd om de Supercup tussen landskampioen FC Marlène en Os Lusitanos op vrijdag 1 september 2023. Zoals gebruikelijk wordt deze wedstrijd gespeeld in de sporthal van de landskampioen, ditmaal dus De Waardergolf te Heerhugowaard.

Bron: KNVB

Vrijdag 8 september a.s. beginnen de teams aan de reguliere competitie, waar een split-season van toepassing is. Na elf wedstrijden wordt de competitie afgerond en gaan de nummers één tot en met zes verder in de kampioenspoule. De nummers zeven tot en met twaalf strijden in de degradatiepoule.

In de openingsronde staat direct de eerste topper op het programma; Os Lusitanos ontvangt ZVV Den Haag. Hovocubo Vrouwen start –als nieuwkomer– de competitie met een uitwedstrijd tegen Futsal Rotterdam.

Eerste Divisie

Ook de teams in de Eerste Divisie beginnen op vrijdag 8 september a.s. aan het nieuwe seizoen. In de Eerste Divisie A start HZV Het Vennewater met een thuiswedstrijd tegen het uit de Eredivisie gedegradeerde Texel ’94. In de Eerste Divisie B treft ZVV Den Haag in JCK/AISO direct een zware tegenstander.

Conceptprogramma Eredivisie Vrouwen 2023/2024

Conceptprogramma Eerste Divisie A 2023/2024

Conceptprogramma Eerste Divisie B 2023/2024

Conceptprogramma Eerste Divisie C 2023/2024

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0
error:
Cookieconsent met Real Cookie Banner P