0 0
Leestijd:1 Minuten, 24 Seconden

Bristol Team/Budgetisolatie maakte afgelopen vrijdag hun debuut in de Eerste Divisie. Na alle voorbereidingen moest het de lange rit afreizen met 6 afwezige basisspelers. Door o.a. een ernstige blessure van Thoma en spelers die nog op vakantie waren viel deze wedstrijd net te vroeg in het schema.

Bristol Team

Toch gaven beide coaches de spelers het vertrouwen op een goede afloop. Het zag er binnen twee minuten ook rooskleurig uit. Anwar Tarfit maakte via een snelle counter de 0-1. De spelers voerden de tactiek prima uit en de verdediging hield goed stand tegen de reserves van Apeldoorn. Het spel golfde op en neer, maar een klein foutje werd meteen door de gasten afgestraft, 1-1.

De wedstrijd was nog geen tien minuten oud of het zwarte doek viel voor de Roosendalers. Keeper Scot Colkin werd bij een ernstige overtreding geraakt aan zijn hand. Vinger uit de kom, einde wedstrijd. Speler Hakan Yakut moest nu het doel verdedigen en dat deed hij met een aantal reddingen meer dan prima. De rust werd met de gelijke stand bereikt.

In de tweede helft kwam Bristol Team/Budgetisolatie weer op voorsprong door een vrije trap van Levy Schotel. Hierna werd de druk vele male groter van de thuisploeg en zij pakten dan ook de voorsprong. Anwar gaf zijn team nog hoop door drie minuten voor tijd de 3-3 te maken, maar 20 seconden voor het eindsignaal trokken de gasten dan toch aan het langste eind.

Deze groep aanwezige spelers verdienen meer dan een compliment voor hun inzet en aanwezigheid. Vrijdag 14 september a.s. wacht de eerste thuiswedstrijd in Rucphen. Tegenstander is dan FCK de Hommel, aanvang 21:00 uur.

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0