Doelpuntenfestijn in De Opgang

0 0
Leestijd:2 Minuten, 19 Seconden

Niet eens zo zeer uit luxe, maar uit pure noodzaak de sterkste samenstelling. Reeds eerder deelden we u mede dat Peter van der Slikke nog niet met een complete opstelling kon beschikken. Vorige week nog in Honselersdijk vielen de spelers door blessures 1 voor 1 af tot dat al in de eerste helft slechts één wissel op de bank zat.

Hovocubo

Dan komt bij dat door de rode kaart wegens hands in de vorige wedstrijd Mo el Bouziani vanaf de kant moest toekijken. Een geluk bij een ongeluk, doordat de wedstrijd Hovocubo 1 – Knooppunt 1 al twee weken eerder was gespeeld in verband met de Europese trip van de Amsterdammers, was Hovocubo in de gelegenheid gesteld om het tweede met spelers uit het eerste aan te vullen.

De wedstrijd is amper drie minuten oud en het is Youssef Makraou die op aangeven van zijn broer Younes de openingstreffer maakt. Dit zou het begin worden van een slechte avond voor de reserves van het Knooppunt. Binnen de zelfde minuut voleert Kevin Tromp de 2-0 binnen. Het wordt nog heel even spannend wanneer oud-Hovocubaan Soufiane el Hahaoui de aansluitingstreffer maakt maar dit zal nog even bij spartelen blijven. Er volgden doelpunten van Youssef Makraou, Robin Meijer, Mats Velseboer en Younes Makraou (10-meter trap) voordat het team geleid door Mo Bouchibti  het net weer vond. Er volgen nog een aantal 10-meter trappen over en weer welke de paal raken en één keer die goed gestopt wordt door talent Tjerk Thuring. Het is uiteindelijk weer een oud-Hovocubaan (en nog steeds een graag geziene gast in De Opgang) Karim Ajnane die nog wat terug doet en Bart Overtoom en Youssef Makraou die de ruststand naar 8-3 bepalen.

In de tweede helft is er in de 27ste minuut een penalty nodig om te scoren. Een handsbal binnen de cirkel is aanleiding dat Youssef Makraou mag gaan aanleggen en onberispelijk in schiet. Dan begint de doelpuntenmachine weer te lopen. Mats Velseboer, Ennio Mul en een 10-meter trap op naam van keeper Tjerk Thuring voor Hovocubo en twee keer opnieuw Karim Ajnane zorgen voor een doelpuntrijke 12-5 eindstand.

Vanaf deze plaats willen we spelers en staf van’t Knooppunt van harte feliciteren bij de plaatsing in de Elite Round van de UEFA Futsal Cup. De ploeg uit Amsterdam behoort op dit moment tot de beste 16 ploegen van Europa. En dit team (twee weken geleden nog goed voor een 6-6 gelijk spel tegen Hovocubo) komt weer terug naar Hoorn.

Aankomende maandag 16 oktober de wedstrijd om de KNVB Beker tussen Hovocubo 2 en ’t Knooppunt 1 om 21.30 uur in De Opgang. 

We hopen dat u ondanks het late tijdstip aankomende maandag evengoed nog naar de Sporthal komt om Hovocubo aan te moedigen.

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Geef een reactie

error:
Cookieconsent met Real Cookie Banner P