0 0
Leestijd:56 Seconden

Aankomende vrijdagavond speelt ZVV Urk/Bakkerij de Kof 1 een oefenwedstrijd tegen Futsal Apeldoorn. Het tweede team neemt het op tegen Dynamo Lelystad. Het is voor de Urkers hun eerste oefenwedstrijd van het nieuwe seizoen, nadat afgelopen woensdag de eerste training op het programma stond.

BRON: ZVV Urk

Nieuw trainersduo
Onder het nieuwe trainersduo Andy de Jong en Ed Abels heeft woensdag de eerste training van het seizoen plaatsgevonden. Aanstaande vrijdag vind ook meteen een oefenwedstrijd plaats. In Sporthal ‘de Vlechttuinen’ is Futsal Apeldoorn dan de tegenstander.

De Eredivisionist haalde afgelopen seizoen de Play-Offs om het landskampioenschap, maar is voor voor komend seizoen een nieuwe weg ingeslagen en wil voornamelijk met spelers uit de eigen regio spelen. De wedstrijd wordt gespeeld volgens de landelijke regels, dus met ‘zuivere speeltijd’.

Vrijdag twee oefenwedstrijden
Het eerder genoemde oefenduel staat geprogrammeerd om 21.00 uur. In de wedstrijd voorafgaand aan De Kof 1 is Dynamo Lelystad de tegenstander van De Kof 2, deze wedstrijd begint om 20:00 uur.

Dynamo komt in het nieuwe zaalvoetbalseizoen uit in de Topklasse E, één niveau boven het tweede team van De Kof.

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0