Eerste verliespartij FC Gonemo bij reserves van Madereros CF

0 0
Leestijd:56 Seconden

WINTERSWIJK – De zaalvoetballers van Gonemo hebben vrijdag hun eerste nederlaag van het seizoen moeten incasseren. Op bezoek bij de reserves van Madereros CF uit Nijmegen trokken de Winterswijkers na een 3-1 uitslag aan het kortste eind.

Verslag: Nick Houwers

De tactiek van Gonemo bij de start was heel erg gewaagd. Geprobeerd werd om de thuisploeg direct vast te zetten en druk te zetten waar mogelijk. In plaats van op voorsprong te komen moesten de withemden via een goed genomen vrije trap van Madereros de 1-0 achterstand incasseren.

Toch bleef Gonemo vasthouden aan de gedurfde speelwijze. De gelijkmaker kwam van de voet van Dimitri Dekker, maar Madereros nam twee minuten later weer de leiding. Deze 2-1 was tevens de stand bij rust.

Eerste verliespartij

In de tweede helft ging Gonemo op zoek naar de gelijkmaker. Alhoewel er kansen aanwezig waren om dichterbij te komen, bleef Madereros de beter voetballende ploeg. De 3-1 voor de gastheren was voldoende om Gonemo definitief van zich af te houden.

Gonemo liep hierdoor tegen de eerste verliespartij van het seizoen aan, maar blijft desondanks koploper in de Hoofdklasse F.