0 0
Leestijd:2 Minuten, 16 Seconden

Brasil’77 begint voortvarend aan de wedstrijd. Het is al snel duidelijk dat Brasil’77 voor de winst in de derby gaat. Met prachtige aanvallen weten ze LZV/Kuypers stevig onder druk te zetten. Het is alleen jammer dat Brasil’77 niet weet te scoren. Het is wel duidelijk dat LZV/Kuypers ontzag voor Brasil’77 heeft.

De eerste 10 minuten van de wedstrijd zijn ontzettend goed voor Brasil’77. Helaas stonden paal, lat en de keeper van LZV/Kuypers de score in de weg. Daarna zakte het peil van de wedstrijd iets waardoor LZV/Kuypers ook een paar kansen kreeg. Met nog 4 minuten op de klok kreeg Alexander Tempels de kans om de score op 1-0 te zetten middels een penalty die hij ook zelf versierd had. Maar ook hier ging het mis, zijn schot raakte de buitenkant van de paal. Jammer maar doorgaan leek het beste devies voor Brasil’77 en dat deden ze dan ook. Met nog 1 minuut op de klok was er opnieuw een kans om de score te openen. Een 10 meter bal voor Brasil’77. De bal werd genomen door de zekere Roel Gebbinck maar hier was het de keeper die de bal wist te stoppen. Zo werd de rust gehaald met een brilstand 0-0.

De tweede helft was het beeld niet veel anders. Brasil’77 drukte en creëerde kansen genoeg maar het was zo’n avond dat de bal er niet in wilde. Tot de klok op 8 minuten stond. Toen was het Roel Gebbinck die de stand 1-0 op het bord wist te krijgen. Groot gejuich onder de vele supporters van Brasil’77 op de tribune. Maar helaas werd het 4 minuten later alweer gelijk door een score van LZV/Kuypers. Brasil’77 gooide er nog meer druk tegenaan om de stand toch in het voordeel te krijgen. En toen het nog 3 minuten op de klok was leken beide teams met een gelijkspel genoegen te nemen.

Brasil’77 speelde de bal rond en LZV/Kuypers deed er niets aan om dit te onderbreken. Tot 40 seconden op de klok toen was het LZV/Kuypers die middels een doelpunt de voorsprong nam 1-2. Brasil’77 leek uitgeblust na een goede wedstrijd toen Bertroy Navis middels een voortreffelijke pass, de jarige, Ron Prinsen een goede kans gaf maar ook hier was de paal de spelbreker. Zo eindigde een prachtige wedstrijd toch nog in een nederlaag, 1-2 voor LZV/Kuypers.

Volgende week de uitwedstrijd tegen Jogadores CF. die zeker gewonnen moet worden om de plek 8 te waarborgen.

Team: Marco Olthuis, Roel Wilbrink, Chiel Terhorst, Bertroy Navis, Roel Gebbinck (1x), Alexander Tempels, Ron Prinsen, Jeffrey Megens en Hidde Vinkenvleugel Coach: Paul Weijers

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0