FC Gonemo/Redox zet stap naar middenmoot

0 0
Leestijd:54 Seconden

WINTERSWIJK – De zaalvoetballers van Gonemo hebben tegen de reserves van ZSW/DPN uit Wijchen goede zaken gedaan. De Winterswijkers wonnen met 8-2 en stijgen daardoor naar de middenmoot in de Hoofdklasse F.

Eddy Marwa

Hattrick
De bedoelingen van Gonemo lieten niets aan twijfel over. De thuisformatie zette van het eerste fluitsignaal druk naar voren. Gonemo was dwingend aanwezig en liep via een puntgave hattrick van aanvoerder Nick Houwers en een droge knal van Özbey Genç uit naar 4-0. Doelman Gino Kothuis moest pal voor rust één keer de gang naar het net maken.

Reactievoetbal
In de tweede helft pakte Gonemo de draad gelijk weer op. Een schitterend genomen vrije trap van Joël Pattiruhu suisde in het dak van het doel. Daarna deden Ab El Jadouni, opnieuw Özbey Genç en Menno Stemerdink er nog een schepje bovenop, 8-1. ZSW kon slechts reactievoetbal spelen en de suprematie van Gonemo lijdzaam ondergaan.

Het slotakkoord was voor de Wijchenaren. Een verdedigingsfout van Gonemo straften zij af en daarmee werd de 8-2 eindstand bereikt. Gonemo neemt door deze zege afstand van de degradatiezone.

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Geef een reactie

error:
Cookieconsent met Real Cookie Banner P