FC Westland te sterk voor Futsal Rotterdam

0 0
Leestijd:1 Minuten, 37 Seconden

Afgelopen vrijdag traden de zaalvoetballers van FC Westland aan in de Rotterdamse topsporthal tegen Futsal Rotterdam. Waar FCW nog in de achtervolging is voor het kampioenschap, bevindt Futsal Rotterdam zich in de onderste regionen van de Eerste Divisie B. Echter lag de krachtsverhouding zeker de eerste helft niet ver uit elkaar. Na een 1-2 ruststand klaarden de Westlanders in de tweede helft de klus en wonnen overtuigend met 3-8.

Bron: FC Westland (Peter Botman)

Futsal Rotterdam begon sterker aan de wedstrijd maar stuitte veelvoudig op de sterk keepende Barry Botman, die uiteindelijk na 9 minuten in de rebound geen verweer had op de 1-0. FCW wist deze achterstand binnen de minuut om te draaien in een 1-2 voorsprong. Eerst was het de uitblinkende debutant Sinan Keskin op aangeven van Yassin Irzi, vervolgens waren de rollen omgedraaid en was Irzi trefzeker.

Na rust nam de ploeg van James Dhanai meer het initiatief en was het efficiënter voor de goal van de Rotterdammers. FC Westland wisten de eindscore op 3-8 te bepalen, maar trakteerde het publiek voornamelijk op vele mooie zaalvoetbalaanvallen. Sinan Keskin scoorde voor FC Westland 3 maal, Nabil Hadui en Anouar Attal Haoui waren tweemaal trefzeker, Yassin Irzi en Mo Maatoug maakten de 8 vol.

Vrijdag 15 maart a.s. speelt FC Westland weer thuis in Sporthal Hoge Veld. Om 21:30 uur is Bristol Team uit Bergen op Zoom de tegenstander.

Meer info: Eerste Divisie B

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0
error:
Cookieconsent met Real Cookie Banner P