0 0
Leestijd:1 Minuten, 9 Seconden
De bouw van de Multifunctionele Sporthal aan de Van IJsendijkstraat nadert zijn voltooiing. Sloeg wethouder Roald Helm eind oktober vorig jaar nog de ‘eerste officiële paal’, nu is de datum van de officiële opening bekend: zaterdag 23 september 2017.

ZVVO Sandow en Purmerend.nl

Open dag voor inwoners
Rond 11.45 uur vindt de officiële opening en de onthulling van de naam plaats op het plein voor de sportaccommodatie. Na dit officiële gedeelte opent de sportaccommodatie voor iedereen haar deuren en start het middag- en avondprogramma voor alle belangstellenden. Iedereen is van harte welkom.

Het volledige programma wordt begin september bekend gemaakt.

Allure
De multifunctionele hal krijgt twee sporthallen en een turnhal. Dit sluit aan bij een groeiende behoefte aan binnensportaccommodaties die bestaat bij het onderwijs en de sport(verenigingen). Wethouder Helm: “Sport heeft een grote maatschappelijke betekenis. Het is belangrijk voor de sociale samenhang in de stad en het is goed voor mensen en hun gezondheid. Als wethouder van een stad met inmiddels 80.000 inwoners zet ik mij graag in om sport in Purmerend meer op de kaart te zetten. En met de nieuwe sporthal doen we dit zeker! Het is een hal met allure. We bieden onze inwoners hiermee een sportieve toekomst.”

Wedstrijd
ZVVO Sandow, uitkomend in de 1e Klasse B,  zal op deze dag een wedstrijd spelen tegen Eredivisionist ZVV Volendam, aanvang 18.15 uur.

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0