0 0
Leestijd:1 Minuten, 1 Seconden

In de halve finales wisten de twee ploegen uit het Noorden –Drachtster Boys en KTP Nieuw Roden– te winnen. Reiger Boys/Treffer Uitzendbureau hoopte op winst tegen de ploeg uit Drachten, omdat de kans op een prijs in de beker groot was.

Marius Privee  Anne Takens

De bezoekers kwamen vroeg in de wedstrijd op 0-1 door een doelpunt van Sanne Bijlstra . De ploeg van Wouter Moraal komt op gelijke hoogte door Stefanie Gorter. Vera Veelers (DB) scoort vlak voor rust de 1-2. Na de wissel scoorden Bernou Hijlkema en Jessie Prijs en brachten de stand op 1-4. Dominique Verwey schoot de thuisploeg nog naar 2 -4, maar Drachtster Boys staat in de finale.

KTP Nieuw Roden kreeg cupfighter ESZVV Totelos op bezoek in Leek. Voor de goed gevulde tribunes streden de Eindhovense studenten moedig. De Hoofdklasser uit Eindhoven creëerde weinig kansen, maar verdedigde fel. De ploeg van Andy de Jong wist moeilijk het net te vinden en zo bleef het de gehele wedstrijd spannend. Uiteindelijk wist de thuisploeg met 2-0 te winnen . De doelpuntenmakers waren Amber Brandinga en Renee Huizinga.

Uitslagen halve finale beker
KTP Nieuw Roden – ESZVV Totelos   2 – 0
Reiger Boys/Treffer Uitzendbureau – Drachtster Boys   2 – 4

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0