Futsal LTC incasseert eerste verlies van het seizoen in topper

0 0
Leestijd:2 Minuten, 6 Seconden

LTC speelde afgelopen vrijdag de topper in landelijke Topklasse van het zaalvoetbal thuis tegen het ongeslagen Futsal Winsum.  LTC wist dat het een lastige avond zal gaan krijgen aangezien er door diverse omstandigheden vijf spelers afwezig waren, Hierdoor maakten Maik Molanus, Yaxje Ahmed, en Jesse Boertien hun eerste minuten in het vlaggenschip van LTC.

Futsal LTC  Ineke Heijting

Onder het oog van onze huisfotografe Ineke Heijting opende LTC deze topper aller aardigst, zo ging het gelijk op in het begin van de wedstrijd daar waar het gebruikelijke aftasten was begonnen. Voor LTC dat in een andere samenstelling aan moest treden was het toch zoeken en weer wennen aan elkaar. Winsum liet LTC komen en wachtte geduldig op de kansjes die er ook kwamen maar niet werden verzilverd. Vanuit een onoplettendheid bij een corner kwamen de gasten heel effectief op een 0-1 voorsprong.

LTC moest kort hierna ook de 0-2 incasseren want er werd balverlies geleden en de Winsummers kwamen er snel uit en Doelman Boorsma kon half redding brengen en de bal werd in de rebound binnen getikt. LTC was niet bij machte om het vuur aan de schenen te leggen bij de solide spelende gasten, En door een communicatie fout achterin bij LTC werd het zelfs 0-3. Deed LTC dan helemaal niets goed ? Jazeker wel door attent reageren van Avin Hussain wist hij de 1-3 ruststand op het scorebord te zetten en bleef op dat moment nog enigszins in de wedstrijd.

LTC drong goed aan bij de Winsummer goalie die enkele reddingen moest verrichten in begin tweede bedrijf, Het ontbrak LTC ook aan wat geluk want het balletje viel met regelmaat net de verkeerde kant op. Winsum wist wederom haar effectiviteit te tonen door ietwat tegen de verhouding in de bal onder Boorsma door te schuiven 1-4. Bij LTC was het verzet gebroken naar omstandigheden alles gegeven en er zat gewoon weg niet meer in.

Zoals als eerder benoemd daar waar het balletje bij LTC niet goed viel was dit wel het geval aan Winsum zijde, zo verdween de 1-5 via via in het doel bij LTC en eerlijk moet gezegd worden dat de 1-6 een wonderschone goal was dat via een lange bal in een keer uit de lucht werd genomen.

Voor LTC snel vergeten en zorgen dat de eerst volgende wedstrijd 10 november a.s. uit tegen WMC weer compleet is om een goed vervolg te kunnen geven aan de competitie.

Klik HIER voor meer foto’s van Ineke Heijting.

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Geef een reactie

error:
Cookieconsent met Real Cookie Banner P