0 0
Leestijd:1 Minuten, 14 Seconden

In een wedstrijd waarin meer gele kaarten vielen dan doelpunten, heeft ONR drie punten gepakt tegen een stug Real Camaradas (2-1). Voor de Rodenaren was dit, mede door de steun van het publiek, al weer de 4e thuiswinst op rij.

Datzelfde publiek, dat vanavond weer in grote getale aanwezig was, moest lang wachten op het eerste ONR doelpunt. Nadat Real Camaradas vroeg op 0-1 kwam, werd het 10 minuten voor tijd 1-1 via Mats Wolthuis, die het eindstation was van een goed uitgespeelde man-meer-situatie. Vijf minuten voor tijd maakte Hendrik Rozema de 2-1.

Ondanks dat het niet de meest spectaculaire wedstrijd was, was de slotfase hectisch. In de laatste 3 minuten vielen maar liefst drie op z’n minst dubieuze gele kaarten, 1 voor ONR, 2 voor Real Camaradas. Desondanks werd er niet meer gescoord.

Met deze overwinning doet de equipe van Harm Gritter goede zaken. Doordat SC Flamingo, de grootste concurrent in de strijd om lijfsbehoud, vanavond met 4-5 verloor van zvv WMC is het gat nu 6 punten. Daarbij is het doelsaldo ook nog in het voordeel van ONR.

Beide teams spelen nog 2 wedstrijden.

Programma ONR:
6 april: zvv WMC (uit)
11 april: Futsal Cambuur (thuis)

Programma SC Flamingo:
4 april: drs. Vijfje (thuis)
13 april: Futsal Dragten (uit)

Kortom, ONR kan zich vrijdag 6 april officieel veilig spelen. Er moet dan gewonnen worden uit bij zvv WMC (Futsal Emmeloord kan theoretisch nog op 27 punten komen). Tot dan!

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0