0 0
Leestijd:54 Seconden

Futsal Winsum heeft vrijdagavond kansloos verloren van HZV Het Vennewater uit Heiloo. Het werd 6-0 en die uitslag past prima bij het wedstrijdbeeld.

Bron: Futsal Winsum

Winsum moest aantreden zonder Ulco Brinkhuizen, David Albert Villalta en Deshly Storm. Bauke Hoekstra en Roy Kuipers maakten hun debuut in de Eerste Divisie. Het was helemaal niet raar dat Winsum het zonder de vaste waarden moeilijk had. HZV Vennewater startte goed en zette veel druk. Winsum verdedigde wel heel erg slap en stond bij rust al met 5-0 achter. Winsum kreeg ook wel kansen maar Bjorn Schutter, Stefan Bultena en Tim Hoff wisten niet te scoren.

In de tweede helft hielden de gasten de schade beperkt. Maar dat was ook vooral omdat Reinder de Haan veel ballen pakte. Michiel van Bolhuis raakte nog de paal en schoot een keer hard in het gezicht van de keeper. De eretreffer was Winsum niet gegund en dat paste ook eigenlijk niet bij deze wat troosteloze avond. Winsum speelt volgende week uit tegen Zwolle. Daar zal de ploeg van Marc Kruger punten moeten pakken.

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0