0 0
Leestijd:1 Minuten, 28 Seconden

Tegen FC Marlรฉne was Mo Darri al niet wedstrijd-fit en ook in Eindhoven was de smaakmaker niet fris en fruitig. Maar wat meer zorgen baart voor Hovocubo is de tijdens de training opgelopen enkelblessure van Yoshua St. Juste. Daarnaast was ook reserve doelman Levie Rood met koorts thuis gebleven. Aan de kant van de Eindhovenaren onbrak ook een drietal spelers door ziekte en blessures: Mo Allouch, Bilal Achenteh en Bjorn Bastiaans.

BRON: Hovocubo

De wedstrijd was goed in balans van begin tot eind. Dat het seizoen ook voor de scheidsrechters wennen is werd duidelijk in hoe makkelijk zij overtredingen en gele kaarten weggaven. Al in de zevende minuut een veel te makkelijk gegeven gelekaart voor een kleine overtreding van Tim van den Akker. Een veel te makkelijke gele kaart voor een struikelovertreding van Mats Velseboer,  een onbegrijpelijke gele kaart en 10-meter trap tegen omdat David Albert in het zijnet schiet (nog nooit gehoord dat je hiervoor bestraft kon worden), een veel te makkelijk gegeven overtreding voor het amper raken van de tegenstander in de loop door Lahcen Bouyouzan, een veel te makkelijk gegeven gele kaart voor Lahcen Bouyouzan wanneer hij de bal van de tegenstander probeert af te pakken, een veel te makkelijk gegeven gele kaart wanneer Raphinha een duel aangaat.

FOTO: Ferry Hoks

Het meest genieten was het optreden van Dave Stet die met een aantal goede reddingen, het stoppen van drie keer een 10-metertrap en een fantastische assist op de magistrale goal van David Albert. De einduitslag wordt 2-2 en daar moeten de ploegen van Sander van Dijk en Jan Vogels het ermee doen.

Volgende week volgt het bekerprogramma, hiervoor reist de ploeg van Sander van Dijk naar Leek waar het tegen Leekster Eagles gaat opnemen.

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0