Groene Ster Vlissingen 2 plaatst zich voor de 1/2 finale districtsbeker

0 0
Leestijd:1 Minuten, 53 Seconden

EINDHOVEN – Groene Ster Vlissingen 2 heeft in een zeer spannend duel de halve finales van de districtsbeker bereikt. Op bezoek bij competitiegenoot ESZVV Totelos werd er met 2-2 gelijk gespeeld. Kai Cosijn maakte beide treffers. De Vlissingers waren uiteindelijk na strafschoppen te sterk voor de thuisploeg. 

Bron: Groene Ster Vlissingen

Het tweede was gewaarschuwd, want een paar weken geleden gingen de Vlissingers nog met 14-3 onderuit in de Lichtstad. Het duel golfde op en neer en beide teams kregen kansen. Ook deze wedstrijd haalde doelman Daniel Molenaar de nodige ballen eruit en hield zijn ploeg daarmee lange tijd op de been. De thuisploeg kwam op 1-0, maar Groene Ster was niet onder de indruk. Via de sterk spelenden Adam Abali, Alberthgaynio Lucia en Kai Cosijn gingen de gasten op zoek naar de gelijkmaker. Kai Cosijn zorgde dan ook voor de verdiende gelijkmaker.

vr 16 februari 2024-20:00
Ruststand: 0-0 Groene Ster Vlissingen w.n.s. (4-5)
E.S.Z.V.V. Totelos
2
Groene Ster Vlissingen 2
2
STRAFSCHOPPENSERIE: 4-5

Ook na deze fase ging het spel op en neer en kwamen de Eindhovenaren wederom op voorsprong; 2-1. Met nog een aantal minuten op de klok bleven de Vlissingers jagen op de gelijkmaker. Via de tweede treffer van de avond van Cosijn werd het 2-2. In de absolute slotfase kregen beide ploegen nog een aantal goede kansen, maar strafschoppen moesten uiteindelijk bepalen wie zich tot winnaar mocht kronen.

In de strafschoppenserie kon doelman Daniel Molenaar zich andermaal onderscheiden en pakte één pingel van de thuisploeg. Voor de bezoekers was iedereen trefzeker. Zo maakten Kai Cosijn, Abdelali Zariouh, Aron Schreuder, Amran Dahraoui en Adam Abali geen fout en plaatsten de Vlissingers zich voor de halve finale van de beker.

Selectie Groene Ster 2:
Daniel Molenaar; Bilal Bouzambou (C), Adam Abali, Amran Dahraoui, Abdelali Zariouh, Alberthgaynio Lucia, Kai Cosijn en Aron Schreuder

Meer info: Beker Disctrict Zuid 1

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0
error:
Cookieconsent met Real Cookie Banner P