Heracles Almelo Futsal wint met dubbele cijfers van HHC Hardenberg

0 0
Leestijd:1 Minuten, 54 Seconden

Het was vrijdag 8 december jl. genieten bij Heracles Almelo Futsal. Veel goals, volle tribunes en een lekkere wedstrijd. Spannend werd het alleen niet, al ging het in de 1e helft lang gelijk op.

Bron: Heracles Almelo Futsal

Na een 3-1 ruststand liep het team van hoofdtrainer Noel Oude Bennink in de 2e helft snel uit en kwamen de gasten uit Hardenberg er niet meer aan te pas. Uiteindelijk werd er door Heracles Almelo Futsal met dubbele cijfers gewonnen en stond er een 11-3 eindstand op het scorebord.

Heracles Almelo Futsal begint geconcentreerd aan de wedstrijd. HHC Hardenberg trekt zich terug op eigen helft. Het lijkt een beetje op schaken de 1e minuten, maar al vrij snel breekt Tim Burnama de ban. Hij schiet de 1-0 hoog in de goal na een mooie assist van Andrej Piljic. Halverwege de 1e helft maakt HHC Hardenberg 1-1 uit een prachtig ingeschoten vrije trap. Uitblinker Jayden Sapulete maakt een paar minuten later de 2-1 met zijn linker. Uit een assist van dezelfde Sapulete maakt Abdullah Aykutlu de 3-1, tevens de ruststand.

Twee minuten na rust stift Jayden Sapulete prachtig de 4-1 over de keeper van HHC uit een aanval die hij zelf opzet. Niet veel later pikt ook spits Stan Nijhuis een goal mee, 5-1. HHC Hardenberg wordt nu zoek gespeeld. Jayden Sapulete maakt zijn 3e van de avond op aangeven van Boaz Smits (6-1) en op aangeven van Stan Nijhuis maakt aanvoerder Serhat Sakru de 7-1. Stan Nijhuis maakt zelf nog de 8-1 en Andrej Piljic prikt de 9-1 binnen. Op aangeven van Piljic schiet youngster Duncan Gloudemans de 10-1 bij de 2e paal binnen.

Jeugdkeeper Rustum Aroean komt nog binnen de lijnen en krijgt applaus vanaf de tribunes, mooi om te zien. Het toetje is van Boaz Smits, die uit een 10 meter trap de 11-1 maakt. Heracles Almelo Futsal liet vanavond weer zien dat het bij de top van de Eerste Divisie hoort.

Door deze overwinning klimt Heracles Almelo Futsal naar plek 3 op de ranglijst. De laatse goals van HHC Hardenberg zijn voor de statistieken. Een mooie afsluiting van 2023 en een lekkere manier om de winterstop in te gaan!

Meer info: Eerste Divisie C