HOVOCUBO: Een club in transitie, het begin van een nieuw tijdperk

0 0
Leestijd:1 Minuten, 33 Seconden

Eerder dit jaar heeft Sander van Dijk zijn vertrek aangekondigd. Met het aangekondigde vertrek van Sander van Dijk kiest de club een andere koers.


Bron: Hovocubo

Na 17 jaar met grote successen, waaronder 4 landstitels, 3x KNVB Beker, 4x Supercup en een top 10-notering in de ranking voor de UEFA Futsal  Championsleague in 2022 nemen we afscheid van een ongekend succesvolle periode onder de bezielende leiding van Sander. Sander van Dijk was niet alleen trainer/coach van de selectie, maar ook belangrijk als gezicht van de de sponsorcommissie. Hiervoor is de club hem ontzettend dankbaar en wenst hem veel succes naar de toekomst.


Terwijl Hovocubo 1 nog volop in de strijd is om het landskampioenschap is ook duidelijk geworden dat een groot deel van de huidige selectie heeft besloten om te vertrekken. Op de achtergrond wordt er hard gewerkt aan een vernieuwing van het bestuur en zijn er al de nodige mensen opgestaan om aan de toekomst te werken. Het evenaren van de prestaties uit het recente verleden is een enorme uitdaging en daarom zullen op bepaalde vlakken de doelstellingen moet worden bijgesteld.


Hovocubo gaat zich richten op een talentvolle selectie met een grotendeels regionaal karakter. Hiermee verwachten we weer de interesse op te wekken van het publiek, gedragen door een sterke organisatie. Mocht je je naar aanleiding van het lezen van dit bericht geroepen voelen om de club te helpen dan komen we uiteraard graag met elkaar in contact.


Eerder dan gepland komen we met dit bericht naar buiten om onrust weg te nemen. De club vraagt iedereen (ook de pers) om hier geduld voor te hebben en te respecteren dat het nieuw bestuur tijd nodig heeft om hier vorm aan te geven. Begin juni zullen we met meer nieuws komen, om de hoofdlijnen van de toekomstplannen kenbaar te maken. Op naar nieuwe successen.


Meer info: Eredivisie

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0
error:
Cookieconsent met Real Cookie Banner P