Hovocubo toont stabiliteit

0 0
Leestijd:2 Minuten, 6 Seconden

Er is bij de mannen van Sander van Dijk nog steeds geen tekenen van verslapping. Tot het gaatje hoeft de ploeg ook niet te gaan. Maar het is stabiel en kan gas geven wanneer het nodig is. Zonder Amir Molkârâi die door een vijfde gele kaart gedwongen rust nam, maar met Bart Overtoom ging Hovocubo op deze woensdag avond van start.

Hovocubo

Ook de bezoekers uit Vlissingen kenden enige afwezigen: Abdoe Abdendi (blessure), Salim Ben Salam (studie) en Hicham el Kaddouri (schorsing). Toegevoegd aan de selectie van oud-Hovocubaan Samir Yaaquobi was Hicham Azzanagui die van de oefenmeester mocht debuteren.

Vanaf de aftrap gaf Hovocubo veel druk op de goal van de bezoekers maar echt gevaarlijke kansen waren er nog niet. De eerste die enigszins voor gevaar zorgde waseen schot van Younes Makraou die voorlangs gaat. Met nog negen minuten in de eerste helft te gaan vuurt Yoshua St. Juste een schot af op de goal, maar deze wordt knap gered. Ook Groene Ster kwam een paar keer gevaarlijk in het Hoornse doelgebied met mislukte pogingen. Met nog ruim een minuut te gaan lijkt het op een gelijk spel af te stevenen maar wanneer Zakaria Amrani zijn maatje Faisel Mellah vindt maakt de zeer sympathieke en bescheiden Rotterdammer de openingstreffer.

Groene Ster laat zien dat het graag tegenstand wil bieden maar de schoten van Mourad Azzanagui belanden op paal en tegen de weer goed keepende Dave Stet. Maar ook Hovocubo valt aan en Mats Velseboer vindt de paal en Faisel Mellah schiet uit een rebound over. Karim schiet voorlangs en een puntertje van Younes Makraou belandt tegen het zijnet. Als uiteindelijk een snel genomen vrije trap door Hovocubo de Zeeuwse verdediging verrast is het wederom Faisel Mellah die voor een doelpunt zorgt. Dave Stet zorgt met opnieuw een goede redding uit een vrije trap dat de nul nog behouden blijft. Maar helaas houdt dit geen stand. Met nog 4.17 op de klok is de beste man van Groene Ster op deze avond Mourad Azzanagui die de stabiele doelman weet te passeren. Het slotakkoord is voor aanvoerder Yoshua St. Juste. Wanneer Karim Mossaoui zijn schot gekeerd ziet is het de Groninger die in de rebound de definitieve 3-1 op het scorebord neerzet.

Nog twee wedstrijden te gaan voor Hovocubo voor het de fase van start gaat om het kampioenschap van Nederland. Op vrijdag 20 april speelt het de stadsderby tegen HV/Veerhuys. Een week later op 28 april treft het in Volendam de huidige nummer drie van de competitie zvv Volendam.

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Geef een reactie

error:
Cookieconsent met Real Cookie Banner P