Instuif zaalvoetbal selectiewedstrijden bij s.v. Excelsior’31

0 0
Leestijd:55 Seconden

Overweeg jij te gaan zaalvoetballen en wil je kennismaken met het spelen op selectieniveau? De technische commissie zaalvoetbal van s.v. Excelsior’31 organiseert namelijk een drietal instuif zaalvoetbal selectiewedstrijden.


Bron: s.v. Excelsior’31


Deze vinden plaats op donderdag 13 juni, donderdag 20 juni en op donderdag 27 juni 2024 in sporthal De Reggehal te Rijssen, van 20:00 tot 22:00 uur.


Excelsior’31 heeft momenteel achttien zaalvoetbalteams, waaronder drie selectieteams. Het eerste team speelt in de Eerste Divisie en het tweede- en derde team komen uit in de Hoofdklasse.


Ga je de uitdaging aan om samen met spelers van de huidige selectieteams een wedstrijd te spelen? Meld je dan kosteloos aan voor één van deze wedstrijden! Het maakt niet uit of je wel of geen lid bent van een (zaal)voetbalclub. De minimale leeftijd is 15 jaar.


Aanmelden kan d.m.v. het sturen van een e-mail naar: janbaan@msn.com o.v.v. je naam, leeftijd, telefoonnummer en –indien van toepassing– je huidige vereniging en positie op het veld.


Meer info: Eerste Divisie C / Hoofdklasse F / Hoofdklasse G

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0
error:
Cookieconsent met Real Cookie Banner P