0 0
Leestijd:58 Seconden

De zaalvoetbalsters van het Stienser AVANTI, uitkomende op het hoogste nationale niveau –de Eredivisie– zullen het komende seizoen worden getraind en gecoached door Jos Alkema uit Leeuwarden.

z.v.v. AVANTI

Jos staat bekend als één van de beste en meest ervaren zaalvoetbaltrainers in Noord Nederland. Eerder had hij diverse herenteams in de Eerste- en Eredivisie onder zijn hoede, waaronder enkele jaren geleden ook de heren van AVANTI. Ook met dames op het hoogste niveau heeft hij ervaring; hij was namelijk trainer van de dames van Drachtster Boys, de huidige lands- en bekerkampioen.

“AVANTI is uitermate content met de komst van Jos en dat geldt ook voor de selectie”, aldus Sitsoeng Hau, voorzitter van Stichting Topzaalvoetbal AVANTI Friesland en zelf selectiespeelster.

Jos houdt van realistische doelstellingen en zou met een plekje ‘in het linker rijtje’ het eerste seizoen tevreden zijn. “Als ik de progressie in de 2e helft van het afgelopen seizoen zie, dan kunnen we nog zeker stappen maken met deze selectie”.

De selectie van AVANTI blijft grotendeels intact en wordt versterkt met Kim Poepjes uit Leeuwarden. Zij komt van Heerenveense Boys veld en speelde daarvoor bij jong Heerenveen en het Nederlands elftal O17.

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0