Lucky Boys Kawin speelt gelijk in Utrecht

0 0
Leestijd:1 Minuten, 55 Seconden

Een mooie pot zaalvoetbal met het publiek als grote winnaar. En dat het na 21.30 uu nog goed vol liep in Hoograven was niet voor niks dus.

Bron: FC Kawin

Eerste helft kansen over en weer. Goede vrije trap van JCK-Aiso zorgde voor 1-0 en een counter zelfs voor de 2-0 voor de thuisploeg. Daarna scoorde Elvin uit een corner de aansluiting, nadat we al aardig wat kansen om zeep hadden geholpen. “Als je niet schiet…”

Amper een minuut later maakte onze doelpuntenmaker heel ongelukkig een eigen goal en moest er een tandje bij. Onze sterke spitta scoorde daarna de aansluitingstreffer, zodat we met 3-2 gingen rusten.

2e helft 🔥🔥🔥🔥
Tja, we zijn nu nog verbaasd. Ander plan en volle bak vooruit en nu schoten we wel. Binnen 4 minuten scoren we 4 goals. Onze spitta maakte een hattrick en Nicolai knalde er ook nog 2 in, stand 3-6.

Daarna kregen we kansen genoeg om het helemaal af te maken, al gaf JCK-Aiso niet op en bleven ook zoeken en aanvallen! 5 minuten voor tijd kantelde de wedstrijd ook en kreeg de thuisploeg de aansluitingstreffer 4-6.

🙈Het volgende gezegd met een Kawin-bril 🤓 op, maar ook wij dachten net als eigenlijk het publiek (achteraf) dat onze spits Maikel zijn goal had gemaakt. Als vaker met zijnn hoofd. De scheids keurde hem niet goed, helaas. Dus geen 4-7. De woorden na de “VAR” gezien te hebben, hebben we niks aan haha. Verder floten ze prima!

Maar JCK-Aiso bleef doorgaan en kreeg waar ze voor streden. Nog 2 goals, waarvan de laatste helaas voor ons weer via een eigen speler ging. 💪🏽 Laatste minuten nog wel 5 keer geschoten op goal en de paal hard geraakt, maar hij ging er ook toen niet meer in. Ook Dennis pakte er nog een aantal en vooral ook de laatste inzet van Tolga dacht JCK-Aiso alsnog te winnen.

⚽️ Al met al een sportieve pot en mooie pot in Utrecht. En dat wij zo’n voorsprong niet meer uit handen mogen geven, is duidelijk.

📆 VRIJDAG 13 OKTOBER THUIS in Sport- en Evenementencomplex Merwestein.