LZV/Kuypers Hair & Wellness wint belangrijke wedstrijd

0 0
Leestijd:1 Minuten, 5 Seconden

De wedstrijd begon voor LZV Kuypers Hair & Wellness uitstekend. Binnen een halve minuut wist Janik Wolters de 1-0 binnen te schieten. Hierna werd Jogadores feller en voerde het de druk op. Dit resulteerde al snel in de gelijkmaker. Jogadores wist zelfs uit te lopen naar 1-4 waardoor het er niet goed uit zag voor de thuisploeg. LZV Kuypers Hair & Wellness wist zich toch te herpakken en, door twee goals van Yasin Erdal en één van Janik Wolters, werd er met een gelijkspel gerust.

LZV

De tweede helft stond LZV Kuypers Hair & Wellness binnen enkele minuten al snel 5-4 voor. Jogadores ging hierom met een extra veldspeler spelen. Voor LZV Kuypers Hair & Wellness was het zaak om de voorsprong te verdedigen en waar mogelijk de voorsprong te vergroten. Dit lukte zeven minuten voor tijd door Cuneyt Avsar die met een hakje de stand op 6-4 zette. Toen Jogadores één minuut voor tijd de 6-5 maakte werd het nog even spannend, maar uiteindelijk was LZV Kuypers Hair & Wellness de terechte winnaar.

Een belangrijke overwinning waardoor LZV Kuypers Hair & Wellness met tien punten uit vier wedstrijden bovenaan staat in de tweede periode. De volgende wedstrijd is pas 10 maart weer. In Apeldoorn is dan PFC/Pro Sport Centrum de tegenstander.