Matig voetbal maar wel drie punten voor Futsal Winsum VR 1

0 0
Leestijd:1 Minuten, 8 Seconden

Maandagavond laat mocht Futsal Winsum vrouwen 1 aantreden in Friesland voor het duel met Broekster Boys vrouwen 1. De thuiswedstrijd tegen Broekster Boys was een wedstrijd om snel te vergeten, Winsum verloor toen door slecht optreden met 1-2.

Bron: Futsal Winsum

Ook in De Westereen startte de wedstrijd niet zoals Winsum aan haar stand verplicht is. Slordig voetbal luidde al snel een tegengoal in. Gelukkig wist Winsum in een kort tijdsbestek van slechts een paar minuten het tij te keren. Annick de Vries schoot de bal knap vanaf de rechterzijkant in de verre hoek van het doel. In de daaropvolgende minuut was het Leonie Eissens die Winsum op voorsprong kon zetten en zelfs een minuut later de stand kon uitbreiden naar 1-3.

Na de rust liet Winsum zich opnieuw de kaas van het brood eten en kon Broekster Boys een aansluitingstreffer maken, 2-3. Gelukkig begon hierna de Winsumer doelpuntenmachine ondanks het slechte spel weer te draaien en was het familie de Haan die voor de goals zorgde. Eerst kon Elsbeth de Haan voor de 2-4 en de 2-5 aantekenen en tot slot wist haar nicht Karin de Haan de eindstand te bepalen op 2-6.

Winsum heeft nog slechts twee wedstrijden te spelen dit seizoen. In verband met het coronavirus is echter nog niet duidelijk wanneer de eerstvolgende wedstrijd plaats gaat vinden.