Moegestreden Westerkwartier verliest van gretig Usquert

2 0
Leestijd:1 Minuten, 39 Seconden

In niets leek vv Westerkwartier, dat vrijdagavond met een compleet blok van VEV’67 speelde, op de glorieuze winnaar (VEV’67) van het afgelopen Leekster Zaalvoetbal Gala.

Bron: VV Westerkwartier

Omdat Joey Hummel en Rick Renkema afwezig waren, speelden VEV-ers Mats Wolthuis en Menco Renkema mee in een lege sporthal in Uithuizen. Tel daar stamspelers Jacob Tjoelker en Menco Oedzes bij op en er staat toch een brok kwaliteit op de vloer. Maar dat was niet te zien en daarvan profiteerde de gretige thuisclub Usquert optimaal.

Westerkwartier -de nummer twee in de Topklasse F- kwam nog wel op een 0-1 voorsprong na een solo van Menco Oedzes, maar maakte te veel individuele fouten en hielp zodoende Usquert steeds weer in het zadel. “De jongens oogden wat mat en sommigen waren wat uitgeblust na het enerverende Gala.”, aldus coach Erik Donker. “Jammer dat ze zich niet voldoende hebben kunnen opladen en dan wegen de verkoudheidjes en pijntjes allemaal wat zwaarder.”

vr 12 januari 2024-20:30
Topklasse F 2023/2024 | Speelronde 11
Ruststand: - INCL. VERSLAG
v.v. Usquert
5
VV Westerkwartier
3
EINDSTAND

Na een 2-1 achterstand maakte Menco Renkema de gelijkmaker met een verdekt schot (2-2) maar de thuisclub kwam al snel weer op voorsprong. Menco Oedzes trok de stand weer gelijk (3-3) met een verwoestende knal, maar Usquert antwoordde direct hoewel de scheidsrechter een potje liggend voetbal zomaar toestond.

In de slotfase probeerde Westerkwartier de gelijkmaker te forceren met de meevoetballende keeper. Dit begon hoopvol, maar uiteindelijk wist juist Usquert het (lege) doel te vinden en liep Westerkwartier tegen een teleurstellende 5-3 nederlaag aan.

Meer info: Topklasse F

Happy
Happy
2
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Geef een reactie

error:
Cookieconsent met Real Cookie Banner P