Mooie affiches in bekerprogramma’s zaal

0 0
Leestijd:2 Minuten, 55 Seconden

Zowel bij de mannen als de vrouwen staat er deze week een bekerronde op het programma. De mannen speelden woensdag 30 november jl en spelen vrijdag 2 december a.s. de achtste finales. De vrouwen zijn al een ronde verder in de strijd om de landelijk zaalbeker. Zij spelen vrijdag 2 december a.s. de kwartfinales.

KNVB Media  KNVB Media

Opvallend bij de mannen is de deelname van de beloftenteams van verenigingen die uitkomen in de Eredivisie. TPP, FC Eindhoven en FC Marlene vinden we terug in de 1/8 finale, minimaal een van deze teams zien we in ieder geval terug in de 1/4  finale, want FC Marlene 2 en FC Eindhoven 2 hebben elkaar geloot. De talenten van TPP (uitkomend in de topklasse) nemen het op tegen TZR Fermonia Boys op hetzelfde aanvangstijdstip als het vlaggenschip aftrapt tegen de nummer één van de Eredivisie, zvv Hovocubo (zie ook het bekerreglement onderaan het artikel).

Revanche

ASV Lebo gaat op bezoek bij FC Eindhoven en zal in de beker proberen het geschonden blazoen op te poetsen. Kan de huidige landskampioen de stijgende lijn van de laatste twee weken vasthouden en revanche nemen voor de eerdere nederlaag (5-2) in de competitie?

Revanchegevoelens zullen ook leven bij GZV Watergras. Zij nemen het op tegen `t Knooppunt dat de mannen uit Gouda onlangs met een 3-1 overwinning naar huis stuurde.

Hoofdklasser in de halve finale

In 2016 ging de bekerfinale vrouwen tussen vv Pernis en Drachtster Boys. FOTO: KNVB Media

In de kwartfinale vinden we twee opvallende namen uit de hoofdklasse terug: ESVV/Totelos (Zuid 1) en Mazzelstars (West 2). En ze spelen in Eindhoven ook nog eens tegen elkaar. Dus in de halve finale zal nog zeker een hoofdklasser meedoen.

ProFutsalClub neemt het op tegen Reigerboys/Treffer Uitzendbureau, dat  afgelopen week in Heerhugowaard nog won in de competitie. In Amsterdam ontvangt Zuidoost United de verliezend finalist van 2016, Drachtster Boys. Dat belooft een echt bekerkraker te worden.  Eerder dit seizoen won Zuidoost United in een spannend duel met 4-3.

Groningse bekerderby

Tot slot spelen de studenten van Drs. Vijfje in een heuse bekerderby tegen KTP Nieuw Roden. Drs. Vijfje won in de competitie eerder dit seizoen maar in de beker is alles anders. Na de derby in Groningen vindt de loting plaats voor de kwartfinale bij de mannen en de halve finale bij de vrouwen. De wedstrijden voor de mannen worden gespeeld op vrijdag 6 januari 2017. De vrouwen spelen de halve finale op vrijdag 3 februari 2017.

Bekerreglement

Artikel 15 van het bekerreglement koppelt twee teams van dezelfde vereniging aan elkaar als zij zich beiden plaatsen voor de kwartfinale. Plaatsen TPP 1 en 2 zich bijvoorbeeld voor de kwartfinale dan staat de 1e wedstrijd al vast. Hetzelfde geldt voor de combinatie FC Eindhoven  1 en 2 of FC Marlene 1 en 2

Programma mannen

Datum Thuis Uit
Woe 30 nov. TPP 2 TZR Fermonia Boys
Woe 30 nov. TPP Hovocubo
Vrij 2 dec. FC Marlene 2 FC Eindhoven 2
Vrij 2 dec. FC Eindhoven ASV Lebo
Vrij 2 dec. LZV/Kuypers Hair&Wel zvv Volendam
Vrij 2 dec. GZV Watergras ’t Knooppunt
Vrij 2 dec. ZVG/Cagemax FC Marlene
nvt Kondo Budjang FC is vrijgeloot

Programma vrouwen

Datum Thuis Uit
Vrij 2 dec. Zuidoost United Drachtster Boys
Vrij 2 dec. Drs. Vijfje KTP Nieuw Roden
Vrij 2 dec. EZSVV Totelos Mazzel Stars
Vrij 2 dec. Pro Futsal Club Reiger Boys/Treffer Uitzendbureau
Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Geef een reactie

error:
Cookieconsent met Real Cookie Banner P