Oranje Futsal oefent komend weekend in voorbereiding op finaleronde WK-kwalificatie

0 0
Leestijd:1 Minuten, 49 Seconden

Oranje Futsal speelt op zaterdag 2 en zondag 3 september a.s. een oefenwedstrijd tegen Saudi-Arabië, ter voorbereiding op de finaleronde van de WK-kwalificatie. De twee besloten oefenwedstrijden worden gehouden op de KNVB Campus in Zeist (aftrap op 2 september a.s. om 19.00 uur en op 3 september a.s. om 16.00 uur).

Bron: OnsOranje

De wedstrijden moeten ervoor zorgen dat het team van Miguel Andres half september klaar is voor het treffen tegen Kazachstan en Azerbeidzjan. In de selectie voor de oefenwedstrijden zitten drie nieuwe namen. Voor Gianni Tiebosch (FCK de Hommel), Ayoub Tamoukh (Tigers Roermond) en Yordi Orriëns (ZVV Ede) is het voor het eerst dat ze bij de selectie van Oranje Futsal zitten.

SELECTIE

NaamClub
Aboubakr OuaddouhCeltic FD Visé
Ismaïl OuaddouhCeltic FD Visé
Gianni TieboschFCK De Hommel
Manuel KuijkFC Eindhoven Futsal
Said BouzambouFC Eindhoven Futsal
Denzel van HoutumFC Eindhoven Futsal
Ayoub BoukhariFC Eindhoven Futsal
Tevfik CeyarFC Eindhoven Futsal
Abdessamad AttahiriHovocubo
Dave StetHovocubo
Lahcen BouyouzanHovocubo
Mika SpigtFC Marlène / FG Groep
Iliass BouzitOs Lusitanos / Daily Paper
Mohamed ChihOs Lusitanos / Daily Paper
Saber Ben KhalouOs Lusitanos / Daily Paper
Issam DahmaniReal Elmos Herentals
Jasko DžurlićTigers Roermond
Ayoub TamoukhTigers Roermond
Oualid TarifitZVG / Cagemax
Yordi OrriënsZVV Ede

Voorbereiding op finaleronde WK-kwalificatie

Oranje Futsal begint op vrijdag 15 september a.s. aan de finaleronde van de kwalificatie voor het WK 2024. In het Topsportcentrum van Almere is Kazachstan om 20.00 uur de eerste tegenstander. Een paar dagen later op woensdag 20 september speelt Nederland de uitwedstrijd tegen Azerbeidzjan.

Oranje Futsal versloeg in april 2023 Moldavië in de play-off om een ticket voor de finaleronde van de WK-kwalificatie. Het team van bondscoach Miguel Andres mag nu in een groep met Kazachstan, Azerbeidzjan en Roemenië gaan proberen om kwalificatie voor het WK af te dwingen.

Kwalificatie voor het WK 2024 in Oezbekistan

Voor de finaleronde van de WK-kwalificatie zijn twintig landen geplaatst. Deze landen zijn verdeeld in vijf groepen van vier. In totaal strijden de teams om zeven startbewijzen voor het WK 2024 in Oezbekistan. Deze startbewijzen gaan naar de vijf groepswinnaars en naar de twee teams die na een tweede plek in hun groep en de play-off om de resterende twee tickets als de winnaars uit de bus komen.

Meer info: ORANJE

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0
error:
Cookieconsent met Real Cookie Banner P