0 0
Leestijd:1 Minuten, 7 Seconden

Paul Prins neemt na vijf seizoenen afscheid van ZVV Ede. De speler –die eerst als coach actief was bij de Edenaren– kan het zaalvoetbal minder goed combineren met zijn onderneming. 

Bron: ZVV Ede

Een klein jaar geleden begon Paul Prins een sportschool in Scherpenzeel. Hij heeft erg genoten van de Eerste Divisie maar gaat zich nu helemaal richten op Bij Prins. “Ik heb alles vanaf het begin meegemaakt en dat was erg leerzaam voor mij. Het was prettig samenwerken met de bepalende mensen binnen de club. Er stond altijd een selectie van goede kwaliteit klaar en alles was tot in de puntjes geregeld.”

Een extra bijzondere ervaring voor Prins is dat hij in Ede begon als coach maar later doorging als speler. Dit seizoen gaat het boven verwachting en dat had hij niet willen missen: ’Ik ga ook de contacten in de kleedkamer erg missen. Als oudere speler probeer je de jongere garde met beide benen op de grond te houden. Ik blijf ZVV Ede uiteraard op de voet volgen!’

Paul Prins begon in seizoen 2015/2016 als coach van ZVV Ede. Het eerste elftal speelde toen in de 1e klasse. Onder zijn leiding promoveerde ZVV Ede drie jaar op rij. Halverwege vorig seizoen gaf hij het stokje over aan Anouar Tighadouini en ging hij als speler verder bij de Edese zaalvoetbalvereniging.

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0